Dicken voiton päässä mestaruudesta

Dicken ei antanut toisessakaan finaalissa GrIFK:lle mahdollisuuksia, vaan nappasi finaalisarjan toisen voiton. Helsinkiläisten voittolukemat olivat 25-16 (10-7).

Dicken aloitti taas vahvasti tekemällä neljä ensimmäistä maalia. GrIFK taisteli tiensä itsensä vielä maalin päähän, mutta Dicken vei vähämaalisen avausjakson 10-7.

Dicken ratkaisi ottelun toisen puoliajan alussa viemällä ensimmäiset 11,5 minuuttia 8-2. Samalla ero kasvoi jo yhdeksään ja ilmassa leijui ratkaisun hajua. Ero säilyi lopulta samana ottelun loppuun saakka.

Näin Dicken on enää voiton päässä mestaruudesta. Kolmas finaali on edessä lauantaina Pirkkolassa.

GrIFK:n päävalmentaja Patrik Johansonin mukaan joukkue ei yltänyt parhaimpaansa.

– Ei niin kaunista peliä meidän osalta. Vaikea voittaa ottelu, kun tekee 16 maalia ja mielettömän monta teknistä virhettä. Mutta uusi ottelu lauantaina ja tuolloin meidän pitää tulla uudestaan ja paremmin yhdessä.

Dickenin luotsi Ken Sirenus kiitteli pelaajiaan ottelun jälkeen.

Oli tiukka ottelu tänään. En katso niinkään lukuja, vaan tunnetta ja jouduimme kaivamaan aika syvältä kunnes löydettiin meidän peli. Pelaajat teki tämän kuitenkin hyvin ja pitää olla heistä ylpeä. Nyt meillä on minitauko ja sen jälkeen valmistaudumme kolmanteen finaali peliin lauantaina.

Erinomaisesti torjunut Dicken-vahti Ida Lökström iloitsi erityisesti toisen puoliajan esityksestä.

– Vaikean ja hermostuneen ensimmäisen puoliajan saatiin onneksi peli rullaamaan toisella puoli ajalla. Nyt ladataan uusiksi lauantain ottelua varten.

GrIFK-Dicken 16-25 (7-10)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
GrIFK: Johanna Hilli 6 (1), Sandra Laitinen 4, Fredrika af Hällström 2, Anette Rakkolainen 2, Fanny Reinikainen 1, Corinna Jensen 1

Dicken: Malena Heikkinen 6, Matilda Peitsaro 5 (3), Tove Salokivi 3, Anna Westerlund 2, Linn Wentzel 2, Jessika Gammals 2, Emilia Valkamo 1, Janica Sjöström 1, Ida Lökström 1, Anna Lindholm 1, Emilia Kohonen 1

Tähtipelaajat
Ida Lökström Dicken 3
Sandra Laitinen GrIFK 2
Malena Heikkinen Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Carolina Rehnberg 1 x 2 min, Fanny Reinikainen 1 x 2 min, Greta Wirén 1 x 2 min
Dicken: Jessika Gammals 1 x 2 min, Tove Salokivi 1 x 2 min

Erotuomarit: Jan Helander – Teemu Kaulio

Yleisöä: 349

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk