GrIFK karkasi PIF:ltä lopussa

GrIFK ei antanut PIF:n yllättää itseään, kun Grani otti kotikentällään vakuuttavan 30-18 (12-9).

Edellisottelussaan avausvoittonsa ottanut PIF ei kuitenkaan päästänyt kotijoukkuetta helpolla. PIF pysyi taistelussa mukana 40 minuuttia, mutta lopussa GrIFK oli Enni Gomanin löytäessä maalivireen vahvempi.

GrIFK johti lähes koko ottelun ja näytti jo karkaavan ensimmäisellä puoliajalla päästen kuuden maalin johtoon. PIF kuroi eron kuitenkin kolmeen.

PIF pysyi iskuetäisyydellä myös toisen puoliajan ensimmäisen kympin, mutta loputa 20 minuuttia GrIFK vei 13-6 varmistaen itselleen voiton.

Patrik Johanson oli tyytyväinen GrIFK:n antiin.

– Hienoa nähdä, että nuoret ottavat tilaisuuden ja, että Antonia Strang ja Annika Mustonen tekevät ensimmäiset SM-sarjamaalinsa. Nyt siirrämme katseet vuoden viimeiseen otteluun HIFK:ta vastaan ja toivottavasti saadaan runsaasti henkilöitä katsomaan ottelua paikan päälle.

PIF:n päävalmentaja Robert Åberg myönsi puhdin loppuneen lopussa, mutta oli pelaajistaan ylpeä.

– Tytöt taisteli hienosti ottaen huomioon, että meillä oli vain kaksi pakkia, jotka olivat lisäksi olleet puolikuntoisena koko viikon. Bensa loppui. Mukava ottelu kuitenkin.

Ottelun parhaana palkittu Fanny Reinikainen oli erityisen tyytyväinen GrIFK:n loppurutistukseen.

– Ottelun alku oli kankeaa. Puoliajalla käytiin läpi peliä ja mitä pitää tehdä. Pelin lopussa pelattiin oikein hyvin.

GrIFK-PIF 30-18 (12-9)
Maalintekijät: maalit (7m maalit)
GrIFK_ Johanna Hilli 7 (1), Fanny Reinikainen 6, Enni Goman 6, Sandra Laitinen 3, Greta Wirén 2, Antonia Strang 2, Fredrika af Hällström 1, Annika Mustonen 1, Rebecca Lönnqvist 1, Emily Johansson 1

PIF: Thea Nordling 5, Joanna Yli-Suvanto 4 (1), Ella Lepola 3, Nelli Snellman 2, Matilda Sjöstedt 1, Ella Nyberg 1, Rebecca Anckar 1, Antonia Ahlbäck 1

Tähtipelaajat
Fanny Reinikainen GrIFK 3
Ella Lepola PIF 2
Enni Goman GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: –
PIF: –

Erotuomarit: Krister Illman – Janne Liimatainen

Yleisöä: 189

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk