GrIFK otti selvän voiton HIFK:sta

GrIFK ja HIFK ottivat jo esimakua tulevista välieristä, kun joukkueet kohtasivat lauantaina. GrIFK oli kotikentällään vahvempi 25-16 (11-12).

Ensimmäinen puoliaika oli tasainen, kuten joukkueiden kohtaamisessa sopi odottaakin. Toisella puoliajalla GrIFK löysi kuitenkin yhden lisävaihteen ja meni menojaan.

Toisen puoliajan ensimmäisen kympin jälkeen GrIFK oli kuskin paikalla. Grani piti HIFK:n lähes 20 minuuttia maaleitta ja karkasi samalla selvään voittoon. HIFK teki toisella puoliajalla vain neljä maalia.

Sarjataulukossa GrIFK:n voitto ei muuttanut asetelmia, mutta joukkueiden tulevaan välieräsarjaan se tuo mielenkiintoisen lisävivahteen.

GrIFK:n päävalmentaja Patrik Johansson iloitsi joukkueen esityksestä.

– Ihanaa kaksi pistettä. Ottelun alku oli aika haastava. Monta teknistä virhettä. Toinen puoliaika Stella oli aivan loistava maalissa. Vain neljä päästettyä maalia. Hyökkäys- ja kontrauspeli sujui hienosti. Nyt seuraavaksi ottelu KyIF:iä vastaan ja sitten valmistaudumme loppupeleihin.

HIFK-luotsi Nils Kühr siirsi katseita jo eteenpäin.

– Hyvä ensimmäinen puoliaika hyökkäyksessä ja puolustuksessa. Toisella puoliajalla oli hyvä puolustus, mutta koronan takia menetimme vähän energiaa ja keskittymistä. Meillä on aikaa harjoitella ennen pudotuspelejä ja silloin kyseessä on erilainen tarina.

Ottelun parhaana palkittu Greta Wirén hehkutti voittoa.

– Mukavaa että voitimme ja saatiin hyvä alku, etenkin kun pelataan semifinaalit samaa vastusta vastaan. Alku ei ollut niin hyvä, mutta nostimme tasoa toisella puoliajalla. Stella oli loistava!

GrIFK-HIFK 25-16 (11-12)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
GrIFK: Johanna Hilli 8 (3), Greta Wirén 5, Sandra Laitinen 4, Emily Johansson 3, Carolina Rehnberg 2, Emma Wickström 1, Corinna Jensen 1, Stella Bruncrona 1

HIFK: Kathlen Ax 8 (6), Jannie Grönmark 3, Kira Härkönen 2 (1), Emma von Nandelstadh 1, Ella Holopainen 1, Petra Gostowski 1

Tähtipelaajat
Greta Wirén GrIFK 3
Stella Bruncrona GrIFK 2
Kathlen Ax HIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Carolina Rehnberg 1 x 2 min, Fanny Reinikainen 1 x 2 min
HIFK: Emma von Nandelstadh 1 x 2 min, Kathlen Ax 1 x 2 min

Erotuomarit: Niko Tillan – Magnus Roth

Yleisöä: 156

 

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk