HIFK murskasi PIF:n

HIFK otti selvän voiton kaataessaan PIF:n 42-24 (23-11).

PIF teki ottelun ensimmäisen maalin, mutta sen jälkeen HIFK meni aika lailla menojaan. Ensimmäiseen varttiin HIFK oli repäissyt jo yhdeksän maalin johdon. Ensimmäisen jakson toinen puolisko oli tasaisempi, mutta HIFK pääsi selvässä 12 maalin johdossa toiselle puoliajalle.

PIF sai toisen puoliajan alkuun hyvän vaiheen ja onnistui kaventamaan eron parhaimmillaan kahdeksaan, mutta sen jälkeen HIFK lisäsi taas kaasua ja otti lopulta selvän voiton.

– Sen huomasi, ettemme olleet pelanneet kolmeen viikkoon. Useita pelaajia uusilla pelipaikoilla puolustuksessa. Otti aikansa päästä käyntiin, parempi toinen puoliaika. Hyvä maalivahtipeli, PIF:n päävalmentaja Robert Åberg analysoi ottelua.

HIFK:n päävalmentaja Nils Kühr oli voittoon tyytyväinen.

– Tämä oli hyvä peli joukkueelta. Myös nuoremmat pelaajat suoriutuivat hyvin. Luulen, että PIF:llä oli paljon loukkaantuneita pelaajia. Siitä tulee mielenkiintoista nähdä miten he pelaavat, kun he saavat kaikki pelaajat mukaan peliin, Kühr analysoi.

Ottelun parhaana palkittu Petra Gostowski löysi omiensa pelistä vielä parannettavaa.

– Tultiin peliin hyvällä energialla ja hyökkäyksissä saatiin onnistumisia laajalla rintamalla, mutta puolustuksessa on vielä parannettavaa.

PIF-HIFK 24-42 (11-23)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
PIF: Iida Maijala 9 (3), Ella Nyberg 4, Manon Deguelle 4, Anette Rakkolainen 2, Thea Nordling 2, Nea Sinervo 1, Rebecca Anckar 1, Antonia Ahlbäck 1

HIFK: Petra Gostowski 11, Isabel Larsson 9 (1), Kira Härkönen 6, Kathlen Ax 5 (1), Ellen Härkönen 4, Emma von Nandelstadh 3, Anni Kaikko 2, Annamari Jääskeläinen 1, Annika Juvala 1

Tähtipelaajat
Petra Gostowski HIFK 3
Iida Maijala PIF 2
Ella Nyberg PIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
PIF: Nea Sinervo 1 x 2 min
HIFK: Anni Kaikko 1 x 2 min

Erotuomarit: Jyri Björkman – Mikael Voionmaa

Yleisöä: 102

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk