KyIF:n kiri ei riittänyt – Dickenin voittoputkelle jatkoa

Dicken otti kuudennen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan kotikentällään KyIF:n 27-22 (14-8).

Ensimmäinen puoliaika alkoi tasaisesti ja joukkueet menivät rinta rinnan viimeiselle kympille saakka. Dicken jätti vierailijat kuitenkin maaleitta viimeisen kympin aikana ja sai revittyä kuuden maalin johdon.

Toisen puoliajan alkuun Dicken tuli vahvasti ja repäisi Malena Heikkisen ja Anna Lindholmin johtamana jo 11 maalin johdon. Sen jälkeen KyIF sai hiljalleen pelin huonesta kiinni, mutta etumatka oli liian suuri kurottavaksi kiinni. Ottelu oli samalla KyIF:n vuoden viimeinen.

Dickenin päävalmentaja oli joukkueen suorituksesta mielissään aivan loppua lukuun ottamatta.

– 50 min pidetään peli ja puolustuspeli hyvin kasassa. Tehdään hyvin joukkueena töitä. Viimeinen kymppi päästetään vähän intensiteettiä tippumaan ja päästetään pari turhaa maalia. Mutta pitää olla todella tyytyväinen puolustus ja maalivahtipeliin ensimmäiset 50 min.

Birgitta Lindholm löysi omiensa otteista sekä hyvää että huonoa.

– Hyvä aloitus meiltä tänään. Pysyttiin mukana, mutta sitten ote herpaantui ja puolustuksessa tuli liian helppoja virheitä, jotka sitten kostautuvat meille saman tien. Hyökkäyksessä vielä vähän liikaa teknisiä, jotka sitten kostautuvat Dickenin maaleina. Loppu oli jo parempaa, kun me pelataan ilman paineita, niin me pelataan hyvää käsipalloa, mutta heti kun on vähän paineita, niin on vaikeata.

Malena Heikkinen oli pisteisiin iloinen.

– Ajoittain todella hyvä kontrolli puolustus ja hyökkäyspäässä. Mukavaa voittaa viimeinen kotipeli ja saada kaksi pistettä.

Dicken-KyIF 27-22 (14-8)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Dicken: Malena Heikkinen 7, Anna Lindholm 4, Anna Westerlund 3, Matilda Peitsaro 3, Nina Ottelin 3, Emilia Valkamo 2, Linn Wentzel 1, Tove Salokivi 1, Karla Itkonen 1, Daniela Hudd 1, Jessika Gammals 1

KyIF: Ella Paukku 6, Emilia Karell 5, Maja Sannholm 4 (2), Natascha Foley 2, Miisa Palkoranta 1, Anna Nyberg 1, Daniela Lindgård 1, Jessi Laasio 1, Fanny Broman 1

Tähtipelaajat
Malena Heikkinen Dicken 3
Nina Ottelin Dicken 2
Ella Paukku KyIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: Matilda Peitsaro 1 x 2 min
KyIF: Daniela Lindgård 1 x 2 min, Ella Paukku 1 x 2 min

Erotuomarit: Annika Helin-Pohjola – Annette Nyberg

Yleisöä: 53

 

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk