SIF tarrasi kiinni välieräpaikkaan

SIF otti tiukan otteen välieräpaikasta, kun se voitti vieraskentällä KyIF:n 26-24 (10-8).

Joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset olivat tiukkoja eikä joukkueiden neljäs yhteenotto tehnyt poikkeusta. SIF oli hienokseltaan niskan päällä ensimmäisellä puoliajalla ja pääsi parhaimmillaan neljän maalin johtoasemaan. KyIF sai kurottua eron kuitenkin kahteen toiselle puoliajalle lähdettäessä.

Toisella puoliajalla ottelun juoni pysyi pitkälti samana. SIF oli hivenen edellä, ja vaikka KyIF pääsi pariin otteeseen rinnalle, niin ohi se ei päässyt missään vaiheessa. Loppuhetkillä kyseessä oli maalin peli ja se kääntyi lopulta SIF:lle.

SIF nousi KyIF:n edelle sarjataulukossa ja joukkueiden välinen ero on nyt kaksi pistettä, kun kaksi kierrosta on jäljellä. Tasapisteissä SIF:llä on etulyöntiasema, sillä se on voittanut keskinäisistä kohtaamisista kolme. KyIF:n olisi voitettava sekä PIF ja GrIFK sekä toivottava samaan aikaan SIF:n tappioita Dickenille ja PIF:lle.

KyIF:n päävalmentaja Birgitta Lindholm myönsi SIF:n olleen ottelussa parempi.

– Tänään Siuntio oli parempi, pystyivät pitämään pelin kasassa paremmin kuin me. Voitto meni ansaitusti SIFlle. Meidän maalivahtipeli sujui hyvin.

SIF:n päävalmentaja Jan Hagman kehui ottelua kokonaisuudessaan.

– Ottelu oli tasainen ja jännittävä. Tätä varten olemme harjoitelleet koko kauden. KyIFä vastaan on aina tasainen ottelu, mielestäni tytöt ansaitsivat tämän voiton. Tänään oli hyvä meno ja KyIF tarjosi hyvän vastuksen. Totta kai on hienoa voittaa nämä ottelut, jotka ovat pakko voittaa, iloitsi Hagman.

Ottelun parhaana palkittu Mariela Lönnqvist iloitsi voitosta.

– Hyvä fiilis, Pelasimme joukkueena alusta loppuun, ei nukahduksia. Ajot onnistuivat suunnitellusti. Moni muukin olisi ansainnut kolme tähteä, mutta tietenkin tuntuu erittäin hyvältä. Kiitokset KyIFlle tasaisesta ja hauskasta pelistä.

KyIF-SIF 24-26 (8-10)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
KyIF: Ella Paukku 7, Daniela Lindgård 6 (3), Maja Sannholm 3, Miisa Palkoranta 3, Malena Ekman 2, Linda Melanen 1, Jessi Laasio 1, Natascha Foley 1

SIF: Mariela Lönnqvist 8, Madeleine Lindholm 6, Nea Puijola 5, Nora Wunsch 3, Saara Lehtola 3, Matilda Luuppala 1,

Tähtipelaajat
Mariela Lönnqvist SIF 3
Ella Paukku KyIF 2
Nea Puijola SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
KyIF: Anna Nyberg 1 x 2 min, Linda Melanen 2 x 2 min
SIF: Nea Puijola 1 x 2 min, Saara Lehtola 1 x 2 min

Erotuomarit: Jan Helander – Teemu Kaulio

Yleisöä: 79

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk