Kohti kautta: BK-46

BK-46 tekee paluun SM-sarjaan sitten vuoden 2019. Vaikka BK-46 on sarjanousija, löytyy sieltä myös pääsarjakokemusta.

BK-46 on tehnyt divarissa uutta tulemista ja tänä vuonna aika oli kypsä ottaa taas askel SM-sarjaan. BK-46 osoitti kevään tasonmittauksessa pystyvänsä haastamaan SM-sarjajoukkueita ja nyt se pääsee testaamaan taitojaan. Joukkueen kapteeni Jannica Kullbergin mukaan joukkue on saanut kasvaa sarjaporrasta alempana.

– Olemme saaneet kokemusta pelaamisesta yhdessä ja nuoret pelaajat ovat saaneet oppia vanhemmilta ja kokeneemmilta. Se on varmasti ollut isoin anti viime kausista.

BK-46 on saanut uusia pelaajia, kun viime kaudella Piffeniä edustaneet Joanna Perho, Patricia ja Rebecca Anckar ja Stella Suojanen siirtyivät Karjaalle. Myös omia nuoria on nostettu mukaan.

– Minusta meillä on hyvä kombinaatio koossa ja pelaajalista on pitkä. Sen myötä pystymme pelaamaan paljon myös harjoituksissa, mikä on tärkeä asia.

Kullberg ei lähde asettelemaan BK-46:lle tulostavoitteita tulevalle kaudelle, mutta toivoo kehitystyön tuottavan lopulta tulosta.

– Kehitysmahdollisuudet ovat hyvät pelaajien osalta. Meillä on paljon hyviä nuoria junioreita, jotka ovat tulossa vahvasti, ja lisäksi muutamia taitavia kokeneita pelaajia. Sijoitustavoitetta emme ole kaudelle asettaneet, päätavoite on päästä edelleen kehittämään nuoria pelaajia ja toki saada samalla myös hyviä tuloksia.

BK-46 aloittaa kautensa kohtaamalla keskiviikkona Dickenin vieraskentällä. Pirkkolassa pelattava ottelu alkaa kello 19.15.

BK-46
Kaudella 2021-22: 1.divisioonan voittaja

Tulleet pelaajat
Joanna Perho (PIF)
Patricia Anckar (PIF)
Rebecca Anckar (PIF)
Stella Suojanen (PIF)
Edith Nyström (Oma)
Rebecca Damen (Oma)
Linn Hinds (Oma)
Madicken Lundstöm (Oma)
Malva Sjöblom (Oma)

Lähteneet pelaajat
Nea Heerman (SIF)
Sissel Baarman

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk