Lauantaina kaksi ottelua – Dicken taistelee eurokentillä

SM-sarjan kolmas kierros pyörähtää käyntiin lauantaina kahdella ottelulla. Samaan aikaan Dicken taistelee EHF European Cupissa.

Lauantai käynnistyy GrIFK:n ja SIF:n kohtaamisella. GrIFK on aloittanut puhtaalla pelillä, kun taas SIF on hävinnyt molemmat ottelunsa. GrIFK joutui yllättävänkin tiukoille edellispelissään BK-46:tta vastaan, mutta onnistui viimeisellä minuutilla puristamaan kahden maalin voiton. SIF:llä on sen sijaan allaan tappiot HIFK:lle ja Dickenille. SIF on aiemmissa peleissään pystynyt haastamaan Dickenin ja HIFK:n, mutta esitys ei ole pysynyt ehjänä koko ottelua. Nyt se pyrkii pitämään paketin kasassa koko ottelun Granin vieraana.

Lauantain toisessa ottelussa kohtaavat voitoitta vielä olevat BK-46 ja KyIF. Sarjatulokas BK-46 on osoittanut jo heti kahdessa ensimmäisessä ottelussaan, ettei sitä sovi aliarvioida. Se antoi merkkejä tasostaan jo Dickeniä vastaan ja pisti GrIFK:n ahtaalle. Nyt sillä on kiikarissa kauden avausvoitto. Avausvoittoa metsästää myös KyIF, joka on taipunut GrIFK:lle ja HIFK:lle. Vaikka voittosaldo näyttää KyIF:n osalta vielä nollaa, niin sen peleissä on ollut myös paljon hyvää. Odotettavissa onkin mielenkiintoinen ottelu.

Dicken kohtaa lauantaina EHF European Cupin toisessa osaottelussa hollantilaisen VZV:n. Ensimmäisessä osassa se pystyi taistelemaan hollantilaisia vastaan tasapäisesti ensimmäisen vartin, mutta sen jälkeen kotijoukkue karkasi 22-13-voittoon. Dickenin on toisessa osaottelussa löydettävä lääkkeet VZV:n puolustuksen murtamiseksi. Ensimmäisessä osassa Dicken pääsi heittopaikoille, mutta sihti oli hukassa, joten siihenkin vaaditaan petrausta kotikentällä.

SM-sarjan lauantain ottelut:
Kello 13.30 GrIFK-SIF
Kello 16.00 BK-46-KyIF

Solidsport esittää kaikki ottelut suorina lähetyksinä. Lue lisää täältä.

EHF European Cup:
Kello 17.00 Dicken-JuRo Unirek VZV

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk