Lauantaina kaksi peliä – SolidSport näyttää ottelut suorina lähetyksinä

SM-sarja jatkuu lauantaina kahdella ottelulla. SolidSport näyttää lauantain pelit suorina lähetyksinä.

Lauantai alkaa todellisella herkkupalalla, kun kärkiottelussa iskevät yhteen GrIFK ja Dicken. GrIFK on ainoa tappioton joukkue ja kaatoi edellispelissään HIFK selvästi vieraskentällä. GrIFK on sen sijaan kokenut ainoan tappionsa juuri HIFK:lle. Viime ottelussaan Dicken palasi voittojen tielle hakiessaan pisteet Kirkkonummelta.

Joukkueiden puolustukset joutuvat tiukoille ottelussa, sillä maalipörssin neljän kärjestä kolme nähdään lauantaina kentällä. GrIFK:n Johanna Hilli on tehnyt tällä kaudella 31 maalia ja Dickenin parhaat ovat 25 maalia tehnyt Anna Westerlund ja maalin vähemmän tehnyt Matilda Peitsaro.

Lauantain iltaottelussa iskevät yhteen BK-46 ja HIFK. Sarjatulokas BK-46 on pelannut ennakkoluulottomasti. Avausottelun selvän Dicken-tappion jälkeen se on pitänyt sekä GrIFK:n että SIF:n tiukoilla häviten molemmille vain kahdella maalilla ja avasi voittotilinsä kukistettuaan maalin erolla KyIF:n. Nyt BK-46 pääsee kotikentälleen hakemaan isoa päänahkaa HIFK:n vieraillessa.

HIFK jäi edellispelissään yllättävän selvästi GrIFK:n jalkojen alle. Nyt se tavoittelee paluuta voittokantaan matkatessaan Karjaalle. HIFK lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta BK-46 on osoittanut kauden aikana olevansa yllätysvalmis.

Lauantaina 26.11. vietetään myös SolidSportin Open Dayta, jolloin sekä naisten SM-sarjan ja miesten SM-liigan ottelut ovat vapaasti katsottavissa SolidSportin kautta. Lue lisää täältä.

SM-sarjan lauantain ottelut:
13.30 GrIFK-Dicken
18.15 BK-46-HIFK

Solidsport esittää kaikki ottelut suorina lähetyksinä. Lue lisää täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk