BK-46 haki pisteet Porvoosta

BK:n valmentaja Peter Kihlstedt: Akilles ansaitsee ilman muuta paikkansa SM-sarjassa. BK-46 oli ennakkosuosikki ja ansaitsi 20–32 (10–19) voittonsa, mutta Akilleksen hyvä peli-ilme keräsi kiitosta myös vastustajan riveistä.

– BK-46 voitti oikeutetusti hyvän ensimmäisen puoliajan johdosta. Toisella puoliajalla kutsuimme Akilleksen mukaan otteluun. Maaliluvuiltaan toinen puoliaika oli tasainen. Akilles ansaitsee ilman muuta paikkansa SM-sarjassa, sanoi Peter Kihlstedt.

Kotijoukkueen valmentaja Christian Lindberg oli samoilla linjoilla.

– BK-46 oli ennakkosuosikki ja ansaitsi voittonsa, Akilleksen luotsi totesi.

– Karjaalaisjoukkueella on enemmän kokemusta kovista otteluista ja joukkue on fyysisesti huomattavasti vahvempi kuin Akilles. Mutta Akilles pelasi hyvän toisen puoliajan. Paremmilla onnistumisilla selkeissä tilanteissa ja kovemmilla otteilla puolustuksessa olisimme ilman muuta pitäneet otteluluvut tasaisempina.

Maalintekijät:

Akilles: Annica Sjölund  5, Emilia Höglund 3, Amanda Kneck 3, Annika Laaksonen 3, Lotta Kulju 2, Lena-Kajsa Vainonen 2, Lina Sihvonen 1, Gina Rask 1

BK-46: Jenny Löf 7, Madeleine Lindholm 6, Pamela Degerman 5, Ellen Westerlund 4, Pernilla Andersson 3, Yvonne Westerholm 2, Josefine Aaltonen 2, Malin Holmqvist  1, Nina Ahlblad 1, Madeleine Kihlstedt 1.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk