HIFK taipui SIF:lle kotiluolassaan

HIFK:n emännöidessä SIF:a lauantain sarja-avauksessa Helsingin Urheilutalolla oli  vierasjoukkue, vahvan toisen jakson ansiosta, etevämpi maalein 23-28 (13-11).

Viime kauden semifinaaleissa HIFK oli vielä otteluvoitoin 3-0 parempi. Mutta nyt voimasuhteet ovat ainakin hetkellisesti heilahtaneet.

–  Toisella puoliajalla huomasi että pelattiin erittäin kapealla materiaalilla, meiltä mielestani erittäin heikko jakso, mietti HIFK:n valmentaja Markus Thome.

Toisella jaksolla HIFK:n kahden maalin johto suli pois ja kääntyi selväksi tappioksi. Vierailijoiden Linda Olin paukutti ottelun kovimmat maaliluvut (9), ja löysi mielessään pelin kulminaatiopisteet.

– Jaksettiin hyvin toisella puoliajalla ja puolustuspeliimme olen todella tyytyväinen. Huomasi kuitenkin että tämä oli kauden ensimmäinen ottelu. Peli oli ajoittain hermostunuttua.

SIF:n Helena Lönn oli tyytyväinen omiensa suoritukseen.

– Puolinopeissa hyökkäyksissä kykenimme pistämään painetta ja puolustuspeli oli tiivistä. Onnistuttiin siinä missä pitikin onnistua, valmentaja iloitsi avauspisteistä.

Maalintekijät:

HIFK: Kathlen Ax 7, Linda Cainberg 7, Silja Borgarsdottir-Sandelin 4, Annamari Jääskeläinen 2, Carolina Byman 2, Rosanna Rouhiainen 1.

SIF: Linda Olin 9, Maria Jukola 8, Janica Tallqvist 4, Jatta Korhonen 3, Anni Joensuu 2, Sonja Heinonen 2.

Lähivakuutus Tähdet:

*** Linda Olin, SIF
** Mette Fröberg, SIF
* Kathlen Ax, HIFK

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk