Dickeniltä “big steal” Kauniaisissa

Runkosarjan ykkönen kaatui maalein 25-28 (12-14).

Toisella jaksolla näytti jo hetkittäin siltä, että kotijoukkue ottaa ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan. Niin vain pienet taktiset muutokset ja Pernilla Karlssonin ratkaisuhetkien täysosumat siivittivät Dickenin ensimmäiseen voittoon GrIFK:sta kahteen kauteen.

– Lähdettiin tekemään yllätystä, ja sen saimme aikaiseksi. Halusimme näyttää että pystymme tähän. Vasta 1-0, tämä ottelusarja ei pääty kolmeen otteluun, Dickenin päävalmentaja Jani Vaskola pohti.

Kolmen tähden pelaaaja Carolina Böckelman näki, että tahtotila ratkaisi tasokkaan ja tasaisen väännön.

– Lopussa nähtiin kumpi joukkue halusi enemmän.

Sarja jatkuu tiistaina, pystyykö Dicken pitämään kiinni ryöväämästään kotiedusta? Ei, mikäli GrIFK:n Gustaf Ahlroosia on uskominen.

– Hermoilu otti haltuun tänään. Loppupelit ovat alkaneet ja se näkyi kentällä turhana hermoiluna. Tiistaina on uusi peli ja uudet kuviot. Silloin me voitamme.

 

Maalintekijät

GrIFK: Martina Genberg 9, Johanna Hilli 5, Christina Rehnberg 4, Emma Selin 2, Ida Martin 2, Fanny von Troil 1, Betina Lillqvist 1, Sonja Heinonen 1

Carolina Böckelman

Carolina Böckelman

Dicken: Pernilla Karlsson 7, Anna Lindholm 7, Jessika Gammals 5, Annika Näräkkä 3, Anna Lindahl 2, Carolina Böckelman 2, Pia-Stina Pitkäjärvi 2

 

LähiTapiola Tähdet 

*** Carolina Böckelman, Dicken

** Martina Genberg, GrIFK

* Emma-Lotta Nordström, Dicken

 

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk