HIFK tasoitti puntit Karjaalla

Vierasvoittojen sarja sai jatkoa maalein 20-21 (8-9).

Tasaisessa sarjassa kahden hyvän joukkueen välillä, olivat voimasuhteet kääntyneet yön aikana aavistuksen verran. Tällä kertaa HIFK:n johto kesti summeriin saakka. Puolustuspelin tärkeyttä oli selvästi terotettu kummassakin leirissä.

– Jännittäviä otteluita. Tiukkaa on ja molemmat joukkueet haluavat kovasti voittaa. Sarjan tulee voittamaan se joukkue joka haluaa eniten, HIFK:n päävalmentaja Björn Nylund sanoi.

BK-46:n Pamela Degerman oli jälleen tehokas hyökkäyspäässä, saldona kymmenen maalia. HIFK:n hieman laajempi rintama ratkaisi kuitenkin ottelun vieraille.

– Olen tyytyväinen puolustukseen ja maalivahtipeliin. Hyökkäyksessä meillä oli ongelmia, Peter Kihlstedt summasi.

Kotijoukkueen maalivahti Matilda Björkqvist valittiin ottelun vakuuttavimmaksi.

– Ei niin hauskaa kun ei voitettu. Peli aaltoili hyvien ja huonojen vaiheiden läpi. Pystyin ottamaan kriittisiä torjuntoja. Kun taas toisaalta meni helppojakin. Ei kun latamaan pattereita ensi viikon peleihin.

Maalintekijät

BK-46: Pamela Degerman 10, Yvonne Westerholm 5, Jenny Löf 2, Nina Ahlblad 1, Madeleine Kihlstedt 1, Madeleine Lindholm 1.

HIFK: Anette Tallqvist 8, Silja Borgarsdottir-Sandelin 5, Linda Cainberg 4, Rosanna Rouhiainen 2, Kathlen Ax 1, Ida Väyrynen 1.

LähiTapiola Tähdet

*** Matilda Björkqvist, BK-46

** Anette Tallqvist, HIFK

* Misa Slotte, HIFK

 

 
 
Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk