Karjaa

Ensimmäinen pronssipeli meni BK-46:lle

Pirkkolassa pelattu peli päättyi maalein 31-33 (16-22). Karjaalla pelataan jo lauantaina ja yhteistulos ratkaisee pronssien kohtalon.

Puoliajalla vieraat olivat jo kuuden maalin karkumatkalla, Dicken nousi toisen jakson viimeisen kymmenminuuttisen aikana kahden maalin päähän.

BK-46:n Yvonne Westerholm heitti kahdeksan maalia ja valitttiin ottelun vakuuttavimmaksi.

– Saimme hyvän alun pelille ja ensimmäinen puoliaika oli loistava, toisella puoliajalla Dicken sai meitä kiinni. Matilda pelasi erittäin hyvin maalissa. Meillä pitää vain olla enemmän kärsivällisyyttä hyökkäyksissä.

Kahden pettyneen joukkueen välinen mittelö meni välillä pelailuksi.

– Tämä oli jojo-ottelu, tason olisi pitänyt olla parempi. Saamme olla tyytyväisiä +2 lopputulokseen, Peter Kihlstedt kommentoi.

Ero on vielä lauantaina kurottavissa umpeen.

– Avausjaksolla tuntui siltä, ettei joukkuetta kiinnostanut ollenkaan ja että kaikki virta oli annettu välierissä. Toisella puoliajalla nähtiin se perinteinen taisteleva Dicken. Positiivinen yllätys oli Sara Nylundin pelaaminen ja Anna Lindahlin nousu omalle tasolleen, Jani Vaskola kommentoi.

Maalintekijät

Dicken: Anna Lindahl 6, Carolina Böckelman 5, Annika Näräkkä 5, Pernilla Karlsson 4, Jessika Gammals 3, Alexandra Ahlroth 2, Anna Lindholm 2, Sara Nylund 2, Karolina Nylund 1, Pia-Stina Pitkäjärvi 1

BK-46: Pamela Degerman 9, Yvonne Westerholm 8, Jenny Löf 6, Madeleine Lindholm 4, Malin Holmqvist 3, Linda Sjöblom 3

 

LähiTapiola Tähdet

 

***        Yvonne Westerholm, BK-46

**         Anna Lindahl, Dicken

*           Pamela Degerman, BK-46

 

 

 

 

 

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk