GrIFK ampaisi vierasvoitolla sarjakärkeen

ÅIFK taipui Samppalinnassa maalein 17-23 (9-14).

– Meillä oli otteluun lähdettäessä teemana, nopeus, voima ja joukkuepelaaminen. onnistuimme mielestäni kaikessa. Pyrimme myös minimoimaan tekniset virheet, joskin muutama tuli toisella jaksolla, Birgitta Lindholm tiivisti voiton avaimia.

GrIFK nousi sarjakärkeen, turkulaisilla on alla tuskainen syksy. Voittosarake näyttää ainoastaan kahta täyttä pistepottia ja sijoitus on seitsemäs. Viljami Saastamoinen oli tyytyväinen tappiosta huolimatta.

– Hyvä peli meiltä. Vastustajilla takaheittäminen varmempaa. Vanja oli erittäin hyvä maalissa.

Johanna Hilli johtaa runkosarjan maalintekijätilastoa, ÅIFK:n verkkoon pallo painui yhdeksän kertaa.

– Veskaripeli toimi kummallakin joukkueella erinomaisesti. Meidän kaukoheittomme olivat aavistuksen laadukkaampia. Jaksoimme taistella loppuun asti vaikka keskittyminen hajosi paikoitellen.

Maalintekijät

ÅIFK: Carolina Pettersson 6, Malin Gullqvist 4, Johanna Kajander 2, Maja Enholm 1,Emma Saarela 1, Moa Martin 1, Erica Söderholm 1, Julia Symes 1.

GrIFK: Johanna Hilli 9, Betina Lillqvist 7, Fanny von Troil 2, Christina Rehnberg 2, Emma Selin 1, Ida Martin 1, Sonja Heinonen 1.

Johanna Hilli johtaa SM-sarjan maalipörssiä

LähiTapiola Tähdet

*** Johanna Hilli, GrIFK

** Vanja Radic, ÅIFK

* Charlotta Roos, GrIFK

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk