GrIFK tasoitti voitot

Dicken on hukannut jo kaksi ottelupalloa, peli Pirkkolassa päättyi lukemin 17-24 (10-11).

Hyvä veskaripeli ja tiivis puolustus oli perjantaina voiton takeena. GrIFK päästi toisella jaksolla ainoastaan seitsemän maalia omiin, maalivahti Bianca Eklundh arvostettiin ottelun parhaaksi.

– Olimme koko ajan hyvin mukana pelissä, näytimme että halusimme voittaa. Puolustuspelaaminen oli meillä erittäin hyvää.

Tasaisen avausjakson jälkeen, ote siirtyi toisella jaksolla vahvasti runkosarjan voittajalle ja lopullinen ratkaisu siirtyi ensi viikolle.

– Meillä oli 2. puoliskolla 10 minuutin jakso, jonka hävisimme 7-0 ja peli ratkesi siihen. Puolustus toimi hyvin, mutta pakit tekivät yhteensä vain 8 pelimaalia. Tämä on hyvä playoff sarja, molemmat joukkueet ovat voittaneet kerran kotona ja kerran vieraissa. Parempi joukkue voittaa maanantaina, Dickenin päävalmentaja Jani Vaskola mietti.

Grani-luotsi Birgitta Lindholm oli voittoon tyytyväinen.

– Pääsimme pelaamaan omaa peliämme. Meillä oli koko ajan veitsi kurkulla, mutta peli alkoi kulkemaan koko ajan paremmin.

 

Maalintekijät 

Dicken: Anna Lindahl 7, Alexandra Ahlroth 3, Pernilla Karlsson 3,  Annika Näräkkä 2, Anna Lindholm 1, Pia-Stina Pitkäjärvi 1,

GrIFK: Christina Rehnberg 5, Johanna Hilli 4, Martina Genberg 4, Betina Lillqvist 3, Ida Martin 3, Carolina Rehnberg 2, Emma Selin 2, Sonja Heinonen 1

 

LähiTapiola Tähdet

***        Bianca Eklundh, GrIFK

**         Anna Lindahl, Dicken

*           Christina Rehnberg, GrIFK

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk