HIFK marssi finaalipeleihin voitoin 3-1

Karjaalla pelattu ottelu päättyi 22-31 (9-15).

– Erittäin kova ottelusarja. Tiedettiin jo entuudestaan että BK pystyy hyvään ottelusarjaan. Hienoa että voitettiin mutta oli sääli Yvonne Westerholmin keskiviikkoinen loukkaantuminen. Toinen pelaaja kenet haluan ottaa esiin on Pamela Degermanin loistavat otteet kentällä. Mutta nyt kohti finaalisuunnittelua, Björn Nylund kommentoi.

HIFK oli saanut yhdessä yössä puolustuksensa toimimaan ja Westerholmin loukkaantuminen saattoi olla käänteentekevä asia sarjan kannalta, myös HIFK:n kokemus kovista peleistä näkyi lopulta.

– Mahtava ottelu. Paras mahdollinen valmistautuminen meiltä. Suunniteltiin taktiikka hyvin ja ylimääräinen rönsyily saatiin pois. Tästä on hieno jatkaa, pelin parhaaksi valittu kokenut veskari Misa Slotte totesi.

Ratkaisupelissä kotijoukkueen hyökkäyspelaaminen jäi vaisummaksi kuin edellisissä.

– On vaikeata voittaa huonoilla viimeistelyillä. HIFK laitti paikoista sisään mutta me emme, Peter Kihlstedt sanoi.

https://www.hifk-handball.com/damhandboll/ottelut/hifk-finaaliin/

Maalintekijät 

Misa Slotte HIFK

Misa Slotte HIFK

BK-46: Pamela Degerman 7, Madeleine Lindholm 5, Linda Sjöblom 4, Nina Ahlblad 3, Sofia Silen 1, Annette Nyberg 1, Jenny Löf 1.

HIFK: Annette Tallqvist 8, Cecilia Forsman 5, Kathlen Ax 4, Silja Borgardsdottir-Sandelin 3, Hanna Nylund 3, Rosanna Rouhiainen 3, Linda Cainberg 2, Victoria Berg 2, Carolina Byman 1.

LähiTapiola Tähdet

*** Misa Slotte, HIFK

** Annette Tallqvist, HIFK

* Nina Ahlblad, BK-46

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk