ÅIFK hakee avauspisteitään Atlasta vastaan

SM-sarjan viikonloppu alkaa perjantaina Turussa, jossa ÅIFK emännöi Atlasta. Turkulaisten kauden avaus hallitsevaa mestaria HIFK:ta vastaan päättyi tappioon, kun Atlas puolestaan rutisti voiton BK-46:sta.

Åbo IFK:n naisten joukkue avasi kautensa ottelulla HIFK:ta vastaan 13.9. HIFK voitti ottelun lukemin 35-17.

– HIFK oli ensimmäisessä ottelussa parempi. He lukivat peliä paremmin kuin me. Pelasimme hyvin ensimmäiset 20 minuuttia ja sen jälkeen HIFK oli selkeästi parempi. Olemme kuitenkin tyytyväisiä alussa esittämäämme peliin, ÅIFK:n päävalmentaja Ulf Andersson kertoo.

HIFK ottelun jälkeen ÅIFK:ssa katseet on jo suunnattu tuleviin peleihin. Anderssonin mukaan joukkue ei taistele mestaruudesta.

– Meidän täytyy seuraavaksi keskittyä muiden joukkueiden kaatamiseen. Meillä ei ole mestaruustavoitteita. Yritämme pysyä sarjassa. Meidän pelaajiemme pitää parantaa omaa suorituskykyään 40% entisestään, Andersson totesi.

Atlas Vantaan joukkue pelaa käsipallon SM-sarjan kaudella 2014-2015 samanlaista peliä, kuin viime kaudellakin.

– Meillä on lähes täysin sama joukkue, kuin viime kaudellakin. Samalla pelityylillä mennään ja paljon teemme töitä asioiden eteen, naisten päävalmentaja Nils-Erik Heerman sanoi.

Heerman arvioi, että sarja tulee olemaan melko tasainen.

– Tavoitteemme on päästä kuuden parhaan joukkoon. Luulen, että tästä tulee mielenkiintoinen ja tiukka sarja, hän tiivisti.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk