Länsi-Uudenmaan derby kauden avauksena lauantaina

Naisten SM-sarjan avauskierroksella isketään yhteen hyvin perinteikkäässä ottelussa, kun rakkaat naapurukset SIF ja BK-46 kohtaavat heti kauden alkajaisiksi. Ottelu SISU Arenalla Karjaalla alkaa lauantaina kello 17.00.

Kauden avausottelunsa pelaava SIF lähtee SM-sarjaan muuttuneella joukkueella. Vaihtuvuudesta huolimatta tavoitteet kaudelle ovat äärimmäisen kovat.

– Joukkueen tavoite on palauttaa SIF kultakantaan 36 vuoden tauon jälkeen. Kesäkuun alusta asti olemme treenanneet hyvin ja kävimme muun muassa leirillä Ruotsissa, kertoo Kaj Hagman päävalmentaja Marcus Sjöstedtin terveisiä kauden avausinfossa.

Siuntion joukkueeseen on tullut täksi kaudeksi nuorta osaamista.

– Lähdemme tähän kauteen kovasti nuorentuneena ja muuttuneena. Meillä on paljon 1996-ikäluokan maajoukkuepelaajia. Maria Jukola taas palasi takaisin Siuntioon antamaan johtajuutta ja kokemusta nuorelle joukkueelle

Avausottelussa niukasti Atlaksen vieraana tappion kärsinyt BK-46:n joukkue ei sen sijaan lähde henkseleitä paukutellen SM-sarjaan, kertoo joukkueen päävalmentaja Risto Puputti. Joukkue koostuu seuran omista kasvateista.

– Olemme mukana tosi hyvillä fiiliksillä. Meillä on nuori ryhmä, jolla on intoa ja halua näyttää, kertoo Puputti.

Joukkueesta löytyy vain yksi tyttömaajoukkueen pelaaja, joten mistään mitaleista joukkue ei huutele.

– Mielestäni mitaleiden jakaminen tässä vaiheessa on täysin turhaa. Meidän joukkue on yllätyksellinen ja tulee haastamaan joka joukkueen jokaisessa matsissa, Puputti sanoo.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk