ÅIFK ja BK-46 pistejahdissa sunnuntaina

SM-sarjan viikonloppu päättyy sunnuntaina, kun ÅIFK ja BK-46 kohtaavat Samppalinnan palloiluhallissa. ÅIFK lähtee kamppailuun sarjataulukon viimeiseltä sijalta, kun karjaalaiset puolestaan pitävät hallussaan viidettä sijaa viisi pistettä turkulaisten edellä.

Joukkueet kohtasivat aiemmin kuluvalla kaudella lokakuun alussa Karjaalla ja tuolloin voittajasta ei jäänyt pienintäkään epäselvyyttä, kun BK-46 takoi taululle lukemat 35-15. ÅIFK on sittemmin saanut kuitenkin ryhtiä otteisiinsa ja ihan vastaavia loppulukemia tuskin on odotettavissa.

BK-46 on myös esiintynyt viime viikkoina edukseen. Alla on tosin niukka tappio SIF:lle paikalliskamppailussa, mutta sitä ennen joukkue napsi voitot vieraissa niin KyIF:sta kuin Atlaksestakin.

Suurin ero joukkueitten välillä on alkukaudella ollut maalinteossa. BK on onnistunut heiluttamaan verkkoa peräti 71 kertaa turkulaisia useammin ykköstykkinään jo 71 maalia latonut Pamela Degerman.  ÅIFK:n paras maalintekijä tähän asti on puolestaan Anna Harri 48 osumallaan.

Voitolla ÅIFK tavoittaisi edellään olevan Atlaksen ja BK-46 puolestaan nousisi voitolla tasapisteisiin Spartan kanss.

Ottelu Turussa alkaa sunnuntaina kello 17.00.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk