ÅIFK matkaa KyIF:n vieraaksi

SM-sarjaviikonloppu jatkuu sunnuntaina ja Kirkkonummella KyIF emännöi ÅIFK:ta. Kotijoukkue on tiukasti taistelemassa sijoista 4. – 7., kun turkulaisten asema sarjataulukon pohjalla alkaa sen sijaan olla jo miltei toivoton.

Joukkueet kohtasivat viimeksi vuoden alkajaisiksi Turussa ja tuolloin pisteistä taisteltiin viimeiseen minuuttiin saakka, mutta voitto matkasi lopulta Kirkkonummelle lukemin 28-29. Lokakuussa vastaavassa ottelussa Kirkkonummella ÅIFK oli kuitenkin vahvempi ja korjasi matkaansa kauden edelleen ainoan voittonsa maalein 19-21.

Tukalasta asemastaan huolimatta ÅIFK ei ole luovuttanut ja on kahdessa edellisessä ottelussaan puolustanut hyvin. BK-46 jäi 24 maaliin ja kärkijoukkue HIFK viimeksi harvinaisesti vain 26 maaliin. Tosin ÅIFK ei saanut kaimaseuransa verkkoon toimitettua kuin 15 palloa.

– Peräänkuulutin keskittymistä kaikkiin osa-alueisiin 60 minuutin ajan. Jo kolmen minuutin jälkeen tytöt alkoivat keskustella vieruskaverin kanssa ja kertoa mitä hänen pitäisi tehdä. Sen sijaan että olisivat keskittyneet omaan tekemiseensä, yrittivät he muuttaa toisten tekemisiä, ÅIFK-luotsi Ulf Andersson kertasi joukkueen ongelmaa Åbu Underrättelserin mukaan HIFK-tappion jälkeen.

Ottelu Kirkkonummella alkaa sunnuntaina kello 16.30.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk