Dicken sisuuntuneena BK-46:tta vastaan

Viikonlopun kierros SM-sarjassa päättyy sunnuntai-iltana Karjaalla, kun BK-46 saa vieraakseen Sisu Arenalle Dickenin. Otteluun lähdetään karjaalaisten ollessa sarjataulukossa neljäntenä ja Dickenin pari pykälää edellä kakkossijalla.

Alkuvuoden vakuuttavaa jälkeä tehnyt Dicken aiheutti viikko sitten kärkijoukkue HIFK:lle kauden ensimmäisen tappion, mutta viikolla Atlaksen vieraana Dickenin peli oli pahasti kadoksissa ja vantaalaiset nappasivat yllätysvoiton. Nyt Karjaalle matkaakin taatusti tästä sisuuntunut joukkue.

BK:lle oli viikolla käydä vastaavalla tavalla Spartaa vastaan. Karjaalaiset olivat avausjakson jälkeen jo pahasti sillassa, mutta vahva toinen puolisko ja Spartan hyökkäyspelin mureneminen nostivat BK:n niukkaan voittoon.

BK ja Dicken kohtasivat viimeksi heti uuden vuoden jälkeen Pirkkolassa ja pisteistä taisteltiin tiukasti. Dicken oli kuitenkin vahvempi maalein 25-23. Lokakuussa Karjaalla lauttasaarelaisten voittolukemat olivat sen sijaan selkeämmät 38-29.

Pienen lisämausteen ottelulle tuo taistelu maalikuningattaren tittelistä. BK:n Pamela Degerman on maalintekijätilaston ykkönen 135 maalillaan ja Dickenin Anna Lindholm tulee kakkosena 128 osumalla. Dickenistä myös Anna Lindahl on päässyt kolminumeroisille lukemille, kun maaleja on koossa ennen sunnuntaita tasan sata.

Ottelu Karjaalla käynnistyy sunnuntaina kello 19.30.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk