Arkkiviholliset HIFK ja SIF vastakkain keskiviikkona

Naisten SM-sarjan kenties odotetuin kohtaaminen nähdään jo keskiviikkona, kun HIFK kohtaa kotonaan arkkivihollisensa Sjundeå IF:n. Vanha taistelupari pääsee taas ottamaan mittaa toisistaan.

HIFK:n naisten kausi on käynnistynyt kahdella voitolla. Avausottelussa HIFK kaatoi Atlaksen reilusti 34–14 ja viikko sitten KyIF:in vieraskentällä 25–34. Keskiviikon ottelusta sen sijaan maali-iloittelua tuskin tulee. SIF:n ja HIFK:n välisistä kohtaamisista ei ole koskaan puuttunut jännitystä eikä draamaa, ja tasaväkiset joukkueet ovatkin tahkonneet jo monta vuotta tiukkoja matseja.

Myös kahdella voitolla kauden avannut SIF on vahvistunut tälle kaudelle, kun se sai BK:sta vasenkätisen oikean pakin Madeleine Lindholmin. Myös vanhat ja kokeneet Linda Olin ja Emmi Perovuo ovat täysillä mukana. SIF:llä on myös uusi maalivahti Charlotta Roos, joka vaihtoi keltapaitoihin GrIFK:sta.

HIFK on vahvistanut tämän kauden kokoonpanoaan muutamalla uudella pelaajalla. Junioreista naisrinkiin on nostettu vasenkätinen laituri Malin Wilen. Porvoolainen Lotta Kulju, joka pelasi viime kauden Ruotsissa, päätti pukea tällä kaudella punapaidan ylleen. Maalivahtiosastolle tuli vahvistusta, kun edelliskausien mestarimaalivahti Annika Lindström palasi tolppien väliin. Kun vanhoista pelaajista kaikki jatkavat, on HIFK:n naisjoukkueella kasassa paketti, joka on myös tällä kaudella valmis taistelemaan Suomen mestaruudesta.

Vauhtia ja kovia otteita luvassa siis keskiviikkona Helsingin Urheilutalolla klo 19.30.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk