KyIF puristi voittoon Atlaksesta

Maanantain naisten SM-sarjan ainoassa ottelussa Kirkkonummella mentiin vielä tauolle vierasjoukkue Atlaksen niukassa johdossa, mutta kotijoukkue KyIF puristi toisella puoliajalla ohi ja voittoon maalein 26-21.

Kotijoukkueen valmentaja Tomi Salminen myönsi, että täysi pistepotti oli kovan työn takana.

– Ei helpolla tullut voitto, Atlaksella on hyvä ja fyysinen joukkue. Uskottiin työntekoon puolustuksessa ja se kantoi hedelmää. Atlas antoi kuitenkin hyvän vastuksen, Salminen kehui vastustajaa.

Ottelun kolmen tähden pelaajana palkittu Hanna Hännikäinen antoi hänkin tunnustuksen vantaalaisille.

– Hyvää puolustuspeliä. Hyvä fiilis voitosta, ensimmäinen naisten SM-peli tällä kaudella ja hyvällä mielellä voi lähteä kotiin. Helppo ottaa koppeja kuin puolustus toimii. Vastustajalta hyvä peli heiltäkin, mutta tänään kävi näin.

Atlas-luotsi Kari-Petri Kallio näki ottelun ratkaisun toisen puoliajan jäähyissä.

– Hyvää taistelua molemmilta, kaaduttiin jäähyihin ja KyIF meni menojaan. Alivoima syö joukkuetta. Toisella puoliajalla ei palloa saatu tarpeeksi vauhtiin, eikä päästy heittopaikkoihin kunnolla. Alivoimapelaamisemme oli huonoa toisella puoliajalla, ensimmäisellä sen sijaan hyvää.

KyIF – Atlas 26 – 21 ( 13 – 14 )

yleisöä 163

Maalintekijät
KyIF: Kaivola Susanna 9, Paukku Mari 6, Jukola Maria 5, Männikkö Elin 2, Friman Petra 2, Kaivola Karolina 1, Wilhelmsson Sara 1
Atlas: Jauhiainen Isa 5, Jauhiainen Anna 5, Helaskoski Tiina 4, Sjölund Annica 3, Kunttu Anna-Maria 2, Lindqvist Katja 1, Pihlström Anu 1

Tähtipelaaajat
Hanna Hännikäinen KyIF ***
Mi Weurlander KyIF **
Anna Jauhiainen Atlas *

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk