Atlas revanssihengellä Spartaa vastaan

Atlas ja Sparta kohtaavat SM-sarjan ottelussa lauantaina Myyrmäessä ja emäntäjoukkue hakee hyvitystä kauden kahdessa aiemmassa kohtaamisessa kärsimilleen tappioilleen. Atlaksen voitto tiivistäisi sarjatilannetta keskikastissa lisäksi entisestään.

Sparta on Atlasta kolme pistettä edellä sarjataulukossa ja vantaalaisittain voisi ajatella hyvin, että ero on syntynyt nimenomaan keskinäisistä otteluista. Sparta on nimittäin vienyt kauden aiemmat kohtaamiset nimiinsä selvin numeroin. Syyskuun lopulla Myyrmäessä numerot olivat 21-31 ja joulukuun alussa Pirkkolassa Sparta otti vieläkin selvemmän voiton maalein 34-22.

Kuluvan vuoden puolella kumpikin on ehtinyt pelata neljä ottelu. Atlas on napsinut näistä mukavat kaksi täyttä pistepottia, joskin viimeksi kärkijoukkue HIFK:n vieraana tuli todella kylmää kyytiä. Sparta avasi vuoden kolmella tappiolla, mutta pääsee lauantain otteluun voitto alla kaadettuaan viimeksi ÅIFK:n kotonaan suhteellisen selkein numeroin.

Vierasjoukkue Spartan hyökkäyskalusto on jo 90 maalia mättäneen Sirja Lassinharjun johdolla vahva, mutta puolustus ei ole pitänyt toivotusti ja Atlas onkin päästänyt Spartaa vähemmän osumia omiin. Vantaalaisten hyökkäyspeli puolestaan on ollut hiukan vaisua ja ainoastaan 77 maalia heittänyt Anna Jauhiainen on rikkonut 50 maalin rajapyykin.

Ottelu Myyrmäessä lauantaina alkaa kello 17.00.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk