Länsi-Uudenmaan derby Siuntiossa

SM-sarjan lauantainen ottelu SIF – BK-46 täydentää todellisen Länsi-Uudenmaan käsipallopäivän. Seurojen miesten edustusjoukkueet ovat tulessa iltapäivällä ja jännittävä “toinen näytös” näytellään naisten SM-sarjan merkeissä Siuntiossa alkaen kello 19.00.

Otteluun joukkueet lähtevät perättäisillä sijoilla sarjataulukossa, mutta pisteissä eroa on seitsemän kotijoukkue SIF:n eduksi. SIF on lisäksi pelannut yhden ottelun BK:ta vähemmän.

Siuntiolaisten etulyöntiasemaa otteluun lähdettäessä korostavat myös kauden edelliset kohtaamiset, jotka molemmat SIF on vienyt nimiinsä. Mistään läpihuutojutuista ei kuitenkaan ole ollut kyse, sillä syyskuussa Siuntiossa SIF:n voittolukemat olivat 33-28 ja joulukuussa Karjaalla 26-22.

Joukkueiden alkuvuosi on ollut toistensa peilikuva. SIF avasi vuoden kolmella puhtaalla voitolla, mutta jäi sairastumisten heikentämänä viimeksi täysin Dickenin jalkoihin. BK-46:n vuosi puolestaan alkoi kolmella tappiolla, mutta viimeksi KyIF kaatui kotona maalein 22-16.

BK sai uskoa paitsi KyIF-voitosta myös pitkän loukkaantumisen jälkeen vahvan paluun tehneen Yvonne Westerholmin saamisesta takaisin riviin. Westerholm iski KyIF:n verkkoon yhdeksän maalia ja tuo selkeän toisen pelotteen karjaalaisten hyökkäyspeliin maalitykki Pamela Degermanin rinnalle. Kokonaisuudessaan SIF on kuitenkin ollut tehokkaampi terävimpänä kärkenä 88 maalia kuluvalla kaudella paukuttanut Linda Olin.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk