BK-46 saa ÅIFK:n vieraakseen

BK-46 ja KyIF kohtaavat lauantaina Karjaan Sisu Arenalla ottelussa, jossa kotijoukkue pyrkii vankistamaan neljättä sijaansa tasaisessa keskikastissa ja vierasjoukkue puolestaan hakemaan täydennystä laihaan pistepussiinsa.

Kummankaan alkuvuosi ei ole kovin ruusuisesti sujunut. BK kaatoi kotonaan KyIF:n, mutta muuten tilille on molemmille kirjattu pelkkiä tappioita. Karjaalaiset kärsivät viimeksi niukan tappion paikalliskamppailussa SIF:n vieraana ja ÅIFk hävisi puolestaan selvemmin lukemin sarjakakkonen Dickenille.

Lokakuun alussa Karjaalla joukkueitten kohdatessa ei selittelyille jäänyt sijaa, kun emännät latoivat taululle numerot 35-15. Joulun alla Turussa numerot olivat selvästi tiukemmat 22-26 ja ÅIFK on vain kahdesta sarjapisteestään huolimatta väläytellyt ajoittain eli millään kävelyvauhdilla BK ei tule pisteitä ottamaan.

BK:lla riittää Pamela Degermanin johdolla maalintekovoimaa, ÅIFK:n suurimmat murheet ovat sen sijaan olleet juuri maalinteossa, joka on liian usein ollut liikaa Anna Harrin harteilla.

Ottelu Karjaalla alkaa lauantaina kello 16.30.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk