Dicken ja HIFK kärkikamppailussa

Dicken ja HIFK kohtaavat lauantaina Pirkkolassa peräti neljän eri joukkueen voimin ja kello 14.15 käyntiin pyörähtää SM-sarjan kuuma kärkikamppailu. Dicken lähtee otteluun revanssimielellä haastamaan voitosta voittoon alkukaudella kulkenutta HIFK:ta.

Joukkueet eivät ole SM-sarjassa vielä tällä kaudella kohdanneet, mutta Suomen Cupin välierässä HIFK oli kaksikosta vahvempi. Sarjapeleissä molemmilla on alla melkoinen putki, sillä HIFK on voittanut kauden kaikki yhdeksän otteluaan ja Dicken on syksyn avauskierroksella SIF:lle kärsimänsä tappion jälkeen kirjannut seitsemän voittoa peräjälkeen.

Dicken on avauskierroksen tappion jälkeen tehnyt selvää jälkeä ja voittanut kaikki ottelunsa vähintään yhdeksällä maalilla. Viikko sitten kaatui ÅIFK lukemin 31-21. HIFK on niin ikään tehnyt vastustajistaan selvää jälkeä, mutta viikolla Siuntiossa joukkue joutui ensi kertaa tällä kaudella sarjaottelussa tiukoille. SIF taipui kuitenkin lopulta maalein 25-28.

HIFK-leirissä SIF-otteluun ei oltu lainkaan tyytyväisiä, joten nyt asenne on varmasti kohdillaan. Dickenillä on puolestaan cupin välierätapahtumat taatusti mielessä tuoreena, joten ärsytetty joukkue asettuu myös vastapuolelle.

C-tyttöjen ja C-poikien kohtaamisten välissä lauantaille on Pirkkolassa tarjolla yleisölle todellinen herkkupala, sillä naisten kärkikamppailun jälkeen Dicken ja HIFK kohtaavat myös miesten SM-liigan ottelussa.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk