HIFK hakee kärkipaikkaa Atlaksen vieraana

Puhtaalla pelillä edelleen jatkava HIFK kohtaa torstaina Myyrmäessä Atlaksen ja hakee jälleen kärkipaikkaa yksinään itselleen. Atlaksella on puolestaan haussa kauden toinen voitto, mutta vastus on nyt kovin mahdollinen.

Tuntumaa toisiinsa joukkueet saivat jo kauden avauskierroksella Helsingin Urheilutalolla, jossa voittajasta ei suurempaa epäselvyyttä ollut HIFK:n ladottua loppunumeroiksi 34-14. HIFK on jatkanut puhdasta voittoputkeaan siitä saakka.

Atlaksen kausi käynnistyi hiukan nihkeänoloisesti, mutta viime otteluissa otteet ovat olleet lupaavampia. ÅIFK kaatui vieraissa ja länsiuusimaalaiskaksikolle SIF – BK-46 Atlas kärsi niukat tappiot.

Atlaksen puolustuspeli on ollut etenkin sarjasijoitukseen nähden hyvää. Yli 30 maalia vantaalaisille ei ole HIFK:n lisäksi kyennyt tekemään kuin Sparta kauden toisella kierroksella. Nyt vantaalaispuolustus on kuitenkin kovan urakan edessä, sillä HIFK on syys-lokakuun tähtipelaaja Linda Cainbergin johdolla mättänyt maaleja pitkälti yli 35 osuman keskiarvolla ottelua kohden.

Ottelu Myyrmäessä alkaa torstaina kello 18.30.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk