HIFK:lla välieräsarja katkolla – Dicken ja SIF tasoissa

Naisten SM-sarjan kolmannet välierät pelataan heti toisten otteluiden jälkeen maanantaina. HIFK:lla on ensimmäinen mahdollisuus katkaista välieräsarja Atlasta vastaan, kun Dicken ja SIF puolestaan ovat otteluvoitoissa tilanteessa 1-1.

HIFK haki sunnuntaina niukan voiton Atlaksesta Myyrmäestä ja pääsee nyt ensi kertaa yrittämään finaalipaikan ratkaisemista kotonaan Helsingin Urheilutalolla.

SIF puolestaan kaatoi Dickenin sunnuntaina kotonaan ja maanantaina Pirkkolassa taistellaan siitä kumpi siirtyy ottelusarjassa 2-1-johtoon.

– Vaikka hävisimme ensimmäisen ottelun Dickenille, huomasimme jo silloin ottelun lopussa että meillä on mahdollisuudet. Nyt otimme askeleen eteenpäin. Tämä oli meidän kauden paras ottelumme, SIF:n päävalmentaja Marcus Sjöstedt totesi sunnuntain ottelun jälkeen Västra Nylandin mukaan.

Tiukka ottelutahti asettaa omat haasteensa joukkueille.

– Tärkeää on syödä ja juoda oikein latautuakseen uudestaan. Tietysti pitää myös miettiä on jotain jota taktisesti pitää muuttaa, mutta muuten kyse on vain siitä että yritämme pitää tämän tunnelman samalla tasolla, SIF:n parhaimmistoon sunnuntaina kuulunut Emmi Perovuo sanoo.

HIFK – Atlas alkaa maanantaina kello 18.00 ja Dicken – SIF kello 18.15.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk