KyIF haastamaan Dickenia

Dicken ja KyIF avaavat lauantaisen SM-sarjan täyden ottelukierroksen jo hyvissä ajoin iltapäivällä. Sarjakakkonen Dicken saa vastaansa nousuvireessä olevan kirkkonummelaisryhmän, joka on noussut sarjataulukossa jo viidenneksi.

Kotijoukkue Dicken on kauden avauskierroksen jälkeen kärsinyt tappion ainoastaan kärkiryhmä HIFK:lle, mutta aivan vetreimmillään joukkue ei viime otteluissaan ole ollut. Joulun alla kukistui Sparta ja viimeksi BK-46, mutta Dickenin voittolukemat kirjattiin kummassakin ottelussa identtisin 25-23-numeroin, mikä kertoo ainakin siitä, että hyökkäyspeli ei ole aivan parhaalla tasolla kulkenut.

KyIF otti viime viikonloppuna jo toisen perättäisen voittonsa uuden vuoden puolella, kun Sparta kaatui komeasti ja nyt joukkueella alkaa olla haarukassa jo paikka neljän parhaan joukossa sarjataulukossa. Hyviä uutisia KyIF sai myös pelaajapuolella, sillä Felicia Grönholm palasi Sparta-ottelussa kokoonpanoon kahdeksan kuukauden poissaolon jälkeen.

Tähän asti Dicken on ollut KyIF-naisille ylivoimainen vastus, mutta paineettomasti ja omien kannattajien tukemana kirkkonummelaisten on kiva ja helppo lähteä haastamaan yhtä sarjan suurinta ennakkosuosikkia. Parannettavaa on ainakin marraskuisesta kotiottelusta, jossa Dicken latoi taululle tylyt lukemat 17-41.

Ottelu Pirkkolassa alkaa lauantaina kello 14.15.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk