Atlas ja ÅIFK kuuden pisteen ottelussa

Sarjataulukon kahta viimeistä sijaa hallussaan pitävät Atlas ja ÅIFK kohtaavat lauantaina todella tärkeässä ottelussa. Kotivoitto repäisisi joukkueitten eron jo kuuteen pisteeseen ja ÅIFK tiivistäisi voitolla puolestaan sarjataulukon peräpäätä tuntuvasti.

Atlas haki viime viikonloppuna komean vierasvoiton BK-46:sta ja nousi kuuteen sarjapisteeseen. ÅIFK puolestaan pelasi viimeksi keskiviikkona SIF:n vieraana ja kärsi tappion kahdeksalla maalilla, vaikka peli pitkään pysyi suhteellisen tasaisena.

– Valitettavasti laatu meidän pelaamisessamme ei riitä koko 60-minuuttista. Siuntio teki saman kuin Kirkkonummi viimeksi ja alkoi vähitellen merkata meidän hyökkäyspelimme vahvinta asettamme Anna Harria. Kun hänet saadaan pois pelistä, on meidän hyökkäämisemme aika ohutta, ÅIFK:n joukkueenjohtaja Frank Pettersson kuvaili Åbo Underrättelserille.

Marraskuun alussa joukkueitten kohdatessa Turussa Atlas vei pisteet maalein 25-19.

Ottelu tarjoaa samalla kahden maalintekijän välisen taistelun, sillä joukkueittensa ykköstykit Anna Jauhianen ja ÅIFK:n Anna Harri ovat kumpikin osuneet tähän mennessä 69 kertaa kuluvalla kaudella.

Ottelu Myyrmäessä alkaa lauantaina kello 17.00.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk