KyIF saa sarjakärki HIFK:n vieraakseen

SM-sarjan viikonloppu saadaan päätökseen sunnuntain Kirkkonummella, kun KyIF emännöi sarjan kärjessä puhtaalla pelillä jyräävää HIFK:ta. Keskikastin sijoituksista tiukasti taisteleva kotijoukkue on kovan tehtävänä edessä, mikäli lisäpisteitä mielitään saada.

Atlaksen lauantain voiton myötä KyIF putosi sarjataulukossa viimeistä edelliselle sijalle, mutta matkaa neljänteen sijaankin on vain kolme pistettä ja kirkkonummelaisilla on kilpailijoitaan vähemmän otteluita pelattuna. Nyt pistepussin kartuttaminen on kuitenkin kovan työn takana, kun vastassa on omilla teillään sarjakärjessä seilaava HIFK.

KyIF avasi uuden vuoden pirteästi ja kaatoi ensin ÅIFK:n ja perään Spartan. Dickenin vieraana tuli kuitenkin todellinen selkäsauna ja viimeksi BK-46 oli vahvempi niukkamaalisessa ottelussa.

HIFK on kuluvan vuoden puolella ehtinyt ottaa kolme voittoa ja numerollisesti kaari näyttää vain ylöspäin: Sparta kaatui yhdeksällä maalilla, BK-46 14 osumalla ja viimeksi Atlas peräti 24 maalin erolla.

KyIF ja HIFK kohtasivat vastaavassa ottelussa ja kauden alkukierroksilla ja tuolloin numerot kirjattiin helsinkiläisille 25-34. Joulukuun alussa Helsingin Urheilutalolla kotijoukkue oli puolestaan vahvempi maalein 37-24.

Oman mausteensa ottelulle tuo HIFK:n Linda Cainbergin taistelu maalitilaston kärkipaikasta. Cainberg on ennen sunnuntaita osunut tolppien väliin 116 kertaa ja matkaa kärkipaikkaa hallussaan pitävään BK-46:n Pamela Degermaniin on 13 osumaa. HIFK ja Cainberg ovat toki pelanneet myös kolme ottelua karjaalaisia vähemmän.

Ottelu Kirkkonummella alkaa sunnuntaina kello 16.30.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk