HIFK liian vahva KyIF:lle

Sarjakärki HIFK haki odotetut pisteet sunnuntaina KyIF:lta, mutta ihan taistelutta kotijoukkue ei antautunut. Vieraiden voittolukemat kirjattiin loppujen lopuksi maalein 19-32. KyIF kuitenkin piti HIFK:n harvinaisen alhaisissa maalilukemissa.

HIFK otti otteen haltuunsa heti alusta ja näytti jo karkaavan omille teilleen, mutta KyIF ei luovuttanut ja ensimmäisen 30-minuuttisen loppu edettiin suhteellisen tasaisissa merkeissä. Tauolla eroa vieraiden hyväksi oli kuusi maalia.

Tauon jälkeen KyIF pyrki edelleen roikkumaan tuntumassa, mutta vähä vähältä HIFK pystyi kuitenkin kasvattamaan etumatkaansa ja vei voiton lopulta varsin vakuuttavasti.

KyIF-luotsi Tomi Salminen oli tappiosta huolimatta suhteellisen positiivisin mielin.

– Paras peli meiltä kärkijoukkuetta vastaan, mutta tavoitetta ei saavutettu. Kajsa pelasi loisto ottelun, Salminen kiitteli maalivahti Kajsa Westerlundia.

HIFK-luotsi Birgitta Lindholm antoi myös tunnustusta Westerlundilla.

– Aika kankeaa oli, meillä oli monia ”uusia” pelaajia, jotka ovat olleet poissa, mutta palasivat nyt riviin. KyiF pelasi hyvin, etenkin Kajsa, ja vastustajalla oli hyvää leveyttä joukkueessaan, Lindholm totesi.

Ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi valittu HIFK:n Linda Cainberg puolestaan antoi kiitosta myös oman maalin tolppien väliin Annika Lindströmille.

– Annika oli maalissa hyvä ja puolustus muutenkin hyvää. Hyökkäyksessä tuki paljon teknisiä virheitä, mutta elämme hyvin vastahyökkäysten varassa, Cainberg näki.

KyIF – HIFK 19-32 (9-15)

yleisömäärä: 178

Maalintekijät:
KyIF: Kaivola Susanna 2, Olenius Carla 6, Jukola Maria 7, Friman Petra 2, Fröberg Linda 2
HIFK: Borgarsdottir Sandelin Silja 1, Nylund Hanna 1, Byman Carolina 1, Kulju Lotta 6, Salenius Amanda 2, Berg Victoria 1, Rouhiainen Rosanna 2, Ax Kathlen 4, Tallqvist Annette 1, Cainberg Linda 9, Wilen Malin 4

Varoitukset:
KyIF: Friman Petra
HIFK: Rouhiainen Rosanna , Cainberg Linda

Ulosajot:
KyiF: Fröberg Linda
HIFK: Berg Victoria, Cainberg Linda

LähiTapiola-tähdet:
Cainberg Linda ***
Lindström Annika **
Westerlund Kajsa *

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk