KyIF Siuntion vieraaksi

KyIF jatkaa otteluitaan parin viikon tauon jälkeen matkaamalla sunnuntaina naapuriin Siuntioon. KyIF:n joukkue on saannut keskittyä rauhassa ja tarkoin harjoituksiin voittoisan Atlas -ottelun jälkeen kohti tulevaa “härkäviikkoaan”. SIF-ottelun lisäksi joukkue kohtaa perjantaina 18.10 Suomen cup -ottelussa HIFK:n Helsingin urheilutalolla ja heti sunnuntaina saapuu ÅIFK vieraaksi koti-pommariin.

KyIF ja SIF kohtasivat viime kaudella toisensta kahdesti, kummankin ottaen voitot kotikentällään. Joukkueet ovat kuitenkin viime kautta ajatellen muuttuneet lähtökohdiltaan paljon.

Varsinkin sunnuntain kotijoukkue SIF on vahvistunut jo viime kauden lopulla paluun tehneillä Linda Olinilla ja Emmi Perovuolla, sekä GrIFK:sta saapuneilla sisaruksilla Lotta & Carolina Roosilla ja myös nopealla Carolina Rehnbergillä. Pernilla Karlsson teki paluun kasvattajaseuraansa vuoden visiitiltä pääkaupunkiseudulta ja kova vasenkätinen heittäjä Madeleine Lindholm vaihtoi BK-46:sta Siuntioon.

KyIF matkaa otteluun 14 pelaajan voimin. Edellisen viikonlopun A-tyttöjen HIFK -ottelu vaati kohtuuttoman kovan veronsa yhden Atlas-voiton tähtipelaajan  Mi Weurlanderin (päävamma) ja Carla Frimanin (olkapäävamma) loukkaantumisten myötä. Alexandra Westerlund teki jo paluun AT -ottelussa, mutta paluu naisten sarjaan antaa odottaa vielä ainakin yli tämän ottelun.

Kumpikin joukkue on saavuttanut sarjan kolmesta ottelusta kaksi voittoa ja jakavat toisen sijan neljän muun joukkueen kanssa. KyIFin maalisuhde näyttää -1 ja Siuntion vastaava on -9.

Joukkueiden TOP 3 maalintekijät:
KyIF: Susanna Kaivola 19, Maria Jukola 17 ja Mari Paukku 13
SIF: Madeleine Lindholm 21, Linda Olin 19 ja Pernilla Karlsson 10

Ottelu alkaa sunnuntaina Siuntion palloiluhallissa kello 16.00.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!