Puolivälierät ensi kertaa katkolla

SM-sarjan puolivälierien kolmannet ottelut pelataan tiistaina ja SIF KyIF:aa vastaan sekä Atlas BK-46:tta vastaan voivat katkaista sarjan jo tässä vaiheessa kummankin johtaessa otteluvoitoin 2-0 ja päästessä pelaamaan vielä kotikentällään.

SIF:n ja KyIF:n ensimmäinen koitos oli suhteellisen tasainen, mutta sunnuntaina Kirkkonummella kotijoukkueen peliote katosi täysin hyvän avauserän jälkeen ja siuntiolaiset porskuttivat selvään voittoon.  Nyt KyIF:n on kyettävä kauden ensimmäiseen voittoon Siuntiossa, mikäli taistelua välieräpaikasta vielä mielitään jatkaa.

SIF – KyIF tiistaina kello 19.30

Pelatut ottelut:
SIF – KyIF 29-24
KyIF – SIF 17-32

Atlaksen ja BK:n kohtaamisissa pääosaan on noussut vantaalaisten puolustus, joka on pysäyttänyt vastustajan ensin 15 maaliin ja viimeksi 17 osumaan. Tiukka oli tosin BK:nkin puolustus edellisottelussa Atlaksen vietyä voiton niukasti 18-17. Nyt välieräpaikka on kuitenkin katkolla Atlakselle.

Atlas – BK-46 tiistaina kello 18.00.

Pelatut ottelut:
Atlas – BK-46 25-15
BK-46 – Atlas 17-18

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk