Atlas haki niukan voiton BK-46:sta

Toinen puolivälieräottelu BK-46:n ja Atlaksen kesken oli todellista puolustusten juhlaa. Avauserässä nähtiin vain 12 maalia, eikä mitään maalijuhlia vietetty toisellakaan puoliajalla. Atlas nappasi lopulta toisen voittonsa puolivälierissä niukoin loppulukemin 17-18.

Ottelun alku oli todella tiivisti pelaamista, sillä ensimmäisen vartin aikana kumpikin onnistui maalinteossa vain kertaalleen. Tämän jälkeen BK hallitsi numerollisesti ottelua niukasti, mutta taukoon mennessä Atlas puristi tasatilanteeseen 6-6.

Heti tauon jälkeen Atlas meni ensi kertaa ottelussa johtoon, mutta pian ote siirtyi jälleen hienokseltaan emäntäjoukkueelle. Mitään eroa suuntaan tai toiseen ei kuitenkaan isommin syntynyt ja ratkaisu syntyi vasta aivan lopussa, kun Atlaksen hermo piti aavistuksen verran paremmin.

Atlaksen valmentaja Kari-Petri Kallio kiteytti osuvasti ottelun olennaiset asiat.

– Molemmat joukkueet puolustivat hyvin. Lopussa me olimme hieman kärsivällisempiä, Kallio sanoi.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin vei Atlaksen maalivahti  Johanna Peltonen ennen BK:n virkasisko Sara Polleselloa.

– Todella tiukka peli mutta voitto lasketaan. Meillä oli todella hyvä puolustus, iloitsi Peltonen.

BK-46:n valmentajan Gustav Ahlroosin mietteet ottelun päätyttyä olivat ymmärrettävän murtuneet.

– Raskasta on hävitä yhdellä maalilla, varsinkin kun johdettiin suuri osa ottelusta. Puolustus toimi hyvin, mutta tiistaihin meidän on löydettävä parempi hyökkäyspeli.

Atlas johtaa otteluvoitoin 2-0 ja puolivälieräsarja on katkolla vantaalaisille ensi kertaa tiistaina Myyrmäessä.

BK-46 – Atlas: 17–18 (6–6)

Yleisömäärä: 130

Maalintekijät:
BK-46: Pamela Degerman 2, Linda Sjöblom 5, Sofia Silen 1, Yvonne Westerholm 4, Ina Ahlroos 2, Josefin Aaltonen 1, Elin Sjölund 2
Atlas: Tiina Ahovaara 1, Anna-Maria Kunttu 1, Kristiina Helaskoski 5, Annica Sjölund 2, Nina Sarelin 1, Anna Jauhiainen 7, Nea Heerman 1

Ottelun LähiTapiola-tähdet:
3 Johanna Peltonen (Atlas)
2 Sara Pollesello (BK-46)
1 Kristiina Helaskoski (Atlas).

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk