Sparta ja Dicken paikalliskamppailussa keskiviikkona

Dicken jatkaa paikalliskamppailujaan naisten SM-liigassa keskiviikkona, kun joukkue kohtaa Spartan joukkueitten yhteisessä kotihallissa Pirkkolassa. Otteluun lähdettäessä kaksikkoa erottaa kaksi sijaa ja viisi pistettä Dickenin eduksi.

Lokakuun alussa Dickenin kotiottelussa emännät veivät pisteet selvin lukemin 34-23 ja lähtevät myös keskiviikon otteluun suosikkeina.

Dicken kärsi edellisessä ottelussaan niukan tappion kärkijoukkue HIFK:lle, mutta sitä ennen alla SM-liigassa oli seitsemän ottelun voittoputki. Sparta puolestaan on kahdessa edellisessä ottelussaan kukistanut selvin numeroin Atlaksen ja ÅIFK:n, joten joukkue pääsee otteluun hyvällä itseluottamuksella.

Spartan tehokaksikkona on häärinyt alkukaudella Inka Jäntti – Sirja Lassinharju, joka on venyttänyt vastustajien verkkoja jo 119 maalin edestä. Dickenillä puolestaan parivaljakko Anna Lindholm – Anna Lindahl on pistänyt vielä kaksi maalia paremmaksi yhteensä 121 osumallaan. Dickenin puolustus on kuitenkin ollut selvästi Spartan vastaavaa tiiviimpi.

Ottelu Pirkkolassa alkaa keskiviikkona kello 20.00.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk