Sparta ja HIFK päättävät keskiviikon kierroksen

Uuden vuoden ensimmäinen kierros naisten SM-sarjassa pelataan kokonaisuudessaan keskiviikkona ja kierroksen päätteeksi Sparta emännöi sarjataulukon kärkijoukkue HIFK:ta vasta kello 21.00 Pirkkolassa alkavassa kamppailussa.

HIFK porskuttaa vahvasti sarjataulukon piikkipaikalla ja kaatoi joulun alla lähimmät kilpakumppaninsa SIF:n ja Dickenin – molemmat tosin vain kolmen maalin erolla. Muuten HIFK on alkukaudesta tehnyt selvää jälkeä vastustajistaan ja tämän sai tuta myös Sparta vierailleessaan lokakuun puolivälissä Helsingin Urheilutalolla: loppunumerot kirjattiin HIFK:lle 40-26.

HIFK on tehtaillut maaleja yli 36 osuman keskiarvolla ja Sparta tarvitseekin täydellisesti onnistuneen puolustuspelin pystyäkseen horjuttamaan kärkijoukkuetta.

Joulun alla Sparta nöyrtyi selkein numeroin BK-46:n vieraana ja ennen kaikkea joukkueen hyökkäyspeli oli pahasti ruosteessa. Nyt maalintekijätilaston kärkikymmenikköön mahtuvalta kolmikolta Sirja Lassinharju – Inka Jäntti – Sara Jäntti kaivataan onnistumisia toiseen malliin.

HIFK iskee maaleja laajalla rintamalla, mutta maalintekijätilaston ykkönen Linda Cainberg on se yksittäinen pelaaja, joka kotijoukkueen tulee pysäyttää tai muuten omissa kolisee varmuudella.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk