Dicken jätti KyIF:n vaille mahdollisuuksia

Dicken hoiti SM-sarjan runkosarjan osaltaan pakettiin tyylikkäästi kaatamalla viimeisen kierroksen ottelussa maanantaina Kirkkonummella KyIF:n selvin lukemin 39-21. KyIF joutuu odottamaan vielä keskiviikon otteluita puolivälieräpaikkaa ajatellen.

Kovin suurta taistelua voitosta ei Kirkkonummella nähty, sillä Dicken karkasi reilussa kuudessa minuutissa jo 7-1-johtoon. Kotijoukkue ei tämän jälkeen enää eroa viittä maalia pienemmäksi onnistunut kaventamaan ja taukolukemat kirjattiin 12-20.

Tauon jälkeen edettiin sikäli tasaisesti, että Dickenin ero kasvoi käytännössä koko ajan hitaasti mutta varmasti. Kymmenen minuutin jälkeen ero oli kymmenen osumaa, kymmenen minuuttia myöhemmin 15 maalia ja ottelun päättyessä 18 maalia.

Dicken oli jo ennen ottelua varmistanut runkosarjan kakkossijansa. KyIF joutuu nyt jännittämään keskiviikkona pitääkö yhden pisteen johto Spartaan, joka matkaa tuolloin SIF:n vieraaksi.

– Välillä peli meni niin kuin oli sovittu, mutta Dickenin vahva hyökkäyspeli sekoitti puolustuksen. Nyt katseet keskiviikkoon ja Siuntioon ja katsotaan mitä siellä tapahtuu, KyIF-luotsi Tomi Salminenkin painotti.

Dickenin päävalmentaja Jani Vaskola oli tyytyväinen joukkueensa otteisiin kaikkineen.

– Hyvä lopetus runkosarjaan meiltä ja ollaan missä kuulutaankin, Vaskola tiivisti.

– Joukkue pelasi hyvän runkosarjan, Anna Lindholm voitti runkosarjan maalipörssin mikä on harvinaista laitapelaajalle. Nyt keskitytään loppupeleihin.

Lindholm oli ottelun maalikuningatar ja vakuuttavin pelaaja myös maanantaina.

– Olen tosi tyytyväinen omaan ja joukkueen panostukseen. Hyökkäys ja puolustus toimivat hyvin ja tehtiin mitä sovittiin, Lindholm maiskutteli.

Lindholm iski komeat kymmenen maalia, mutta ottelun erikoisuuksiin kuului se, että peräti 12 Dickenin pelaajaa sai nimensä maalintekijöiden kirjoihin.

KyIF – Dicken 21-39 (12 -20)

Yleisömäärä: 173

Maalintekijät:
KyIF: Kaivola Susanna 4, Grönholm Felicia 1, Jukola Maria 6, Volkov Emilia 1, Männikkö Elin 1, Friman Petra 2, Fröberg Linda 1, Bergholm Pinja 2, Paukku Mari 3
Dicken: Lindahl Anna 5, Kankainen Kiira 1, Pitkäjärvi Pia-Stina 1, Riksman Anu 4, Näräkkä Annika 3, Ahlroth Alexandra 5, Tallqvist Alexandra 1, Nylund Karolina 4, Gammals Jessica 3, Haatainen Hanna-Kaisa 1, Böckelman Carolina 1, Lindholm Anna 10

LähiTapiola tähdet:
Anna Lindholm, Dicken ***
Emma-Lotta Nordström, Dicken **
Maria Jukola, KyIF *

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk