Sparta pistejahtiin Siuntioon

SIF ja Sparta kohtaavat SM-sarjan runkosarjan päätöskierroksella ottelussa, jossa emännät lähinnä hiovat kuvioitaan puolivälieriä varten, mutta vierasjoukkueella pelissä on todella paljon. Kuudes sija on omissa käsissä, mutta vaatii Spartalta voittoa keskiviikkona.

Spartan oljenkorsi puolivälieräpaikan suhteen ei katkennut vielä maanantaina, kun KyIF kärsi tappion omassa ottelussaan. Joukkueilla on nyt eroa piste kirkkonummelaisten hyväksi ja lisäksi keskinäisten otteluitten perusteella KyIF on tasapisteissä edellä – Spartalle riittää kuudennelle sijalle nousemiseen siis vain ja ainoastaan voitto.

SIF:n kolmas sija runkosarjassa on varmistunut jo aikoja sitten. Joukkue on kuitenkin pelannut hyvällä rytmillä ja alla on kolme perättäistä voittoa. Sparta puolestaan kaatoi edellisessä, elintärkeässä ottelussaan KyIF:n.

Marraskuussa vastaavassa ottelussa SIF oli vahvempi maalein 36-28 ja sama kahdeksan maalin ero siuntiolaisten hyväksi oli myös tammikuussa Pirkkolassa loppunumeroiden ollessa 25-33.

Huolimatta 15 pisteen erosta sarjataulukossa joukkueet ovat tehneet maaleja miltei tasatahtia. Kaksikon parhaat maalintekijät SIF:n Linda Olin ja Spartan Sirja Lassinharju ovat kumpikin osuneet 112 kertaa ja jakavat maalintekijätilaston kahdeksatta sijaa – tosin matkaa neljänteen sijaankaan ei ole kuin viiden maalin verran.

Ottelu Siuntiossa käynnistyy keskiviikkona kello 18.45.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk