Dicken jätti KyIF:n vaille mahdollisuuksia

Dicken katkaisi tylysti KyIF:n orastaneen voittoputken lauantaina Pirkkolassa ja osoitti eron sarjan kärjen ja keskikastin välillä. Vielä avauserän vieraat pysyivät jollain lailla Dickenin kyydissä, mutta loppunumerot kirjattiin peräti maalein 40-19.

Dicken repäisi jo alkuminuuteilla vajaan kahden minuutin jakson nimiinsä 4-0 ja karkasi viiden maalin päähän kirkkonummelaisista. Taukoa kohden ero ei paljon suuremmaksi kasvanut, mutta lukemat 18-11 ennakoivat jo melko lailla hyvin ottelun lopputulosta.

Toisella puoliajalla Dicken lisäsi höyryä ja venytti eron lopulta yli 20 maaliin. Tehoja löytyi tasaisella rintamalla, sillä peräti 11 kotijoukkueen pelaajaa ja nimensä maalintekijöiden kirjoihin.

Ottelun korkeimman maalimäärän tehtaillut ja vakuuttavimmaksi pelaajaksi valittu Anna Lindholm oli tyytyväinen kokonaisuuteen.

– Edellistä ottelua ajatellen meillä oli nyt paljon parempi hyökkäys ja puolustus. Juoksimme koko 60 minuuttia, hyvä painostus läpi koko ottelun. Kaikki kolme maalivahtiamme pelasivat erittäin hyvin, Lindholm kiitteli.

Dicken-luotsi Jani Vaskola otti esille myös selkeän tasonnoston.

– Painotimme ennen ottelua, että nyt pitää päästä playoff-vauhtiin ja tänään pelivauhti oli sitä mitä halusimme. Pelaajillamme oli paljon hyviä yksilösuorituksia ja he pelasivat loistavan joukkuepelin.

– Kirkkonummi ei oikein pysynyt mukana vauhdissamme.

KyIFin valmentaja Tomi Salminen oli allapäin ottelun jälkeen.

– Ottelun ensimmäisellä puoliskolla pysyimme mukana pelissä, toisella puoliskolla emme olleet ollenkaan tässä hallissa, Salminen murehti.

Dicken – KyIF 40-19 (18-11)

Yleisömäärä: 167

Maalintekijät:
Dicken: Lindholm Anna 8, Lindahl Anna 7, Näräkkä Annika 6, Böckelman Carolina 4, Nylund Karolina 4, Pitkäjärvi Pia-Stina 3, Ahlroth Alexandra 2, Kankainen Kiira 2, Riksman Anu 2, Gammals Jessika 1, Ratilainen Linda 1
KyIF: Kaivola Susanna 5, Paukku Mari 4, Olenius Carla 3, Friman Petra 2, Andersson Sofia 1, Bergholm Pinja 1, Jukola Maria 1, Weurlander Mi 1, Wilhelmsson Sara 1

LähiTapiola-tähdet:
*** Lindholm Anna, Dicken
** Nordström Emma-Lotta
* Lindahl Anna, Dicken

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk