Dicken karkasi SIF:lta pikavauhtia

SM-sarjan kärkipään kohtaaminen Dickenin ja SIF:n välillä ratkesi nopeassa tahdissa, kun emäntäjoukkue Dicken karkasi heti ottelun alussa omille teilleen. Toisella puoliajalla ero repesi lopulta lähes 20 maaliin ja loppunumerot kirjattiin 38-19.

Dicken tuli otteluun todella vahvasti ja SIF joutui takaa-ajajaksi alusta alkaen. Kun kymmenen peliminuutin jälkeen numerot olivat 7-0, alkoivat siuntiolaisten neuvot olla vähissä. Tilanteet tasoittuivat tämän jälkeen, mutta tauolla eroa oli kuitenkin kahdeksan maalia.

Toisella 30-minuuttisella voittajasta ei enää ollut suurta epäselvyyttä ja Dicken nautti tilanteesta takoen eroa lisää tasaiseen tahtiin.

SIF oli ottelussa hiukan siipirikkoisena, mutta valmentaja Marcus Sjöstedt ei lähtenyt etsimään tästä sen suurempaa selitystä.

– Tämä oli vaikea päivä meille. Flunssaepidemia jyllää ja osa pelaajistamme pelasi puolikuntoisina. Kaikki kunnia Dickenille kuitenkin tasaisesta pelistä, onnittelut Dickenille, Sjöstedt sanoi.

Dicken-luotsi Jani Vaskola sen sijaan saattoi olla kokonaisuuteen hyvin tyytyväinen.

– Pelasimme joukkueena hyvää puolustuspeliä ja pääsimme sitä kautta hyvin hyökkäämään. Betina Lillqvist oli loistava lisä puolustukseemme. Siuntio pelasi ihan ok, ei vain löytänyt tilaa meidän puolustuksemme läpi. Maalivahdit poimivat loput heitot, Vaskola ynnäsi

– Pelaajamme osoittivat kuuluvansa sarjan huipulle.

Ottelun vakuuttavimpana pelaajana palkittu Anna Lindholm korosti myös erinomaista puolustuspelaamista.

– Puolustus ja maalivahtipelimme olivat aivan huippuhyvää. Hyökkäys oli myös ok, olisimme toki voineet pelata vielä paremmin, mutta kyllä tällä lopputuloksella pitää olla tyytyväinen. Jos pelaamme loput pelit hyvin, niin olemme sarjan kakkosia ja se on ollut tavoitteemme.

Dicken – SIF 38-19 (16-8)

Yleisömäärä: 190

Maalintekijät:
Dicken: Lindholm Anna 8, Lindahl Anna 7, Böckelman Carolina 4, Näräkkä Annika 4, Riksman Anu 4, Ahlroth Alexandra 3, Gammals Jessika 3, Pitkäjärvi Pia-Stina 2, Kankainen Kiira 1, Nylund Karolina 1, Tallqvist Alexandra 1
SIF: Joensuu Anni 3, Karlsson Pernilla 3, Perovuo Emmi 3, Rehnberg Carolina 3, Söderström Inka 3, Lindholm Madeleine 2, Ylipuranen Sanna 2

LähiTapiola-tähdet:
*** Lindholm Anna, Dicken
** Lindahl Anna, Dicken
* Lillqvist Betina, Dicken

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk