Dicken näytti kaapin paikan KyIF:lle heti alussa

KyIF:n ja Dickenin välinen naisten SM-sarjan ottelu sunnuntaina taputeltiin koko lailla valmiiksi jo alkuminuuteilla. Pelikello oli ehtinyt tikittää vain runsaat seitsemän minuuttia, kun taululla olivat lukemat 0-8 ja Dicken jatkoi lopulta vakuuttavaan 24 maalin voittoon.

Dickenin valmentaja Jani Vaskola oli arvattavan positiivisissa tunnelmissa esityksen jälkeen.

– Voitto kahdella maalilla viime vuonna, haluttiin näyttää että eteenpäin on menty ja se myös näkyi. Kaikki pelaajat saivat paljon peliaikaa ja kokonaisuutena onnistuimme hyvin. Harjoitellut asiat näkyivät kentällä, Vaskola kiitteli.

Ahkerimmin kotijoukkuetta peräti 13 maalilla kurittanut Annika Näräkkä kiitteli joukkueen asennetta.

– Asenne oli hyvä, Kirkkonummi ei ole helppo paikka vierasjoukkueille. Emme tulleet otteluun takki auki, vaan fokus oli hyvin itse pelissä. Nyt tuli tulosta ja ollaan tyytyväisiä tähän tänään.

KyIF-valmentaja Tomi Salmiselle jäi vain vastustajan paremmuuden toteaminen.

– Dicken oli luokkaa parempi ja ansaittu voitto sinne, jalat eivät vain riittäneet tänään meillä. Dicken hyödynsi tehokkaasti virheemme.

KyIF – Dicken 17 – 41 (8 – 18)

Maalintekijät
KyIF: Friman Petra 3, Jukola Maria 3, Paukku Mari 2, Bergholm Pinja 2, Weurlander Mi 1, Wilhelmsson Sara 1, Lindblom Susanne 1, Lundqvist Lina 1, Olenius Carla 1, Westerlund Alexandra 1, Kaivola Susanna 1
Dicken: Näräkkä Annika 13, Lindahl Anna 5, Böckelman Carolina 4, Pitkäjärvi Pia-Stina 3, Nylund Karolina 3, Riksman Anu 2, Tallqvist Alexandra 2, Kankainen Kiira 1, Ahlroth Alexandra 1, Gammals Jessica 1

LähiTapiola-tähdet:
*** Annika Näräkkä, Dicken
** Emma-Lotta Nordström, Dicken
* Maria Jukola, KyIF

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk