Atlas metsästämään avauspisteitään ÅIFK:n vieraaksi

Naisten SM-sarjan taulukon kahta viimeistä sijaa hallussaan pitävät ÅIFK ja Atlas kohtaavat sunnuntaina Turussa. ÅIFK lähtee otteluun kahdesta pisteestä, kun Atlaksen pistepussi puolestaan näyttää vielä pyöreää nollaa.

ÅIFK otti kauden toistaiseksi ainoan voittonsa pari viikkoa sitten, kun KyIF kaatui vieraskentällä. Viikolla SIF:aa vastaan turkulaiset jäivät kuitenkin täysin vastaantulijoiksi ja siuntiolaiset paukuttivat taululle lukemat 16-33.

ÅIFK-luotsi Ulf Andersson oli SIF-tappion jälkeen miltei epätoivoinen.

– Meillä ei ole tarpeeksi pelaajia harjoituksiin, kentällä vaihdettavaksi tai yleensä otteluita pelaamaan. Voimme harjoitella miten vain, mutta osaaminen yksinkertaisesti on liian matalalla tasolla. Harjoitukset sinällään ovat hyviä, kaikki tekevät parhaansa ja yritämme korjata puutteita ja löytää asioita, joita voimme hyödyntää otteluissa. Emme me mitenkään huonosti harjoittele, Andersson sanoi Åbo Underrättelserin mukaan.

– Meitä on kuitenkin liian vähän. Pelaajia on 10-12, joista ehkä seitsemän pystyy pelaamaan SM-sarjaa, loput eivät ole vielä siihen valmiita.

Atlaksella on takana yli kahden viikon ottelutauko. Edellisessä kamppailussaan vantaalaiset taistelivat hyvin SIF:n vieraana, mutta tuloksena oli neljän maalin tappio.

Ottelu Samppalinnan palloiluhallissa alkaa sunnuntaina kello 17.00.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!