Dicken pudotti BK-46:n kyydistään vasta lopussa

 

Dickenin ja BK-46:n välinen ottelu keskiviikkona kulki ennakoidusti suurimman osan aikaa emäntien johtaessa, mutta taistelu pisteistä meni lopulta tiukalle ja ratkaisunsa ottelu sai vasta viimeisen reilun viisiminuuttisensa aikana. Pisteet jäivät Dickenille lopulta maalein 25-23.

BK otti hienoisen otteen haltuunsa alkuminuuteilla, mutta pian numerot tasaantuivat ja ennen taukoa Dicken näytti jo hieman karkaavan repäistyään tasalukemista taukotilanteeksi 12-9.

Pidemmälle karkuun Dicken ei kuitenkaan päässyt, vaan BK roikkui sitkeästi tutumassa ja nousi toisen jakson 11, minuutilla jo tasoihinkin. Dicken meni uudestaan tasoihin, mutta BK tuli vielä ja käväisi kahdeksan minuuttia ennen loppua maalin johdossakin. Dickenin neljä perättäistä maalia olivat kuitenkin vieraille liikaa ja pisteet jäivät emännille niukasti kahden maalin erolla.

Yksi ”syistä” niukkoihin numeroihin seisoi BK:n tolppien välissä, kuten ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi valittu Dickenin Anna Lindahlkin totesi.

– Homma on siis niin, että tämä ottelu oli täynnä teknisiä virheitä ja missattuja heittoja. Pääasia, että saimme 2 pistettä. BK:n Sara Pollesello pelasi loistavasti maalissa, Lindahl kehui.

Dicken-luotsi Jani Vaskola nosti vastustajista esiin kaksikin pelaajaa.

– BK:n Pollesello pelasi varmaan parhaimman ottelunsa.

– Ajatus oli, että Pamelaa [Degerman] ei oteta erikoisvartiointiin, mutta kun hänen maaliensa määrä läheni 11:tä, niin ottelun lopussa jouduimme tekemään sen. Me heitimme 60 heittoa ja teimme 25 maalia, joten pitää varmaan harjoitella heittopaikkojen laatua.

BK-46:n valmentaja Gustaf Ahlroos jäi harmittelemaan jo puoliksi tarjolla olleen voiton karkaamista lopussa.

– Materiaalimme oli ottelun lopussa hieman kapeaa, Yvonne Westerholm oli poissa ja Josefin Aaltonen sai punaisen kortin. Tsemppasimme hyvin, Dicken tarjosi meille voittoa, mutta emme pystyneet ottamaan sitä.

Dicken – BK-46 25-23 (12-9)

Yleisömäärä: 123

Maalintekijät:
Dicken: Böckelman Carolina 6, Lindahl Anna 6, Ahlroth Alexandra 4, Nylund Karolina 4, Lindholm Anna 3, Kankainen Kiira 1, Näräkkä Annika 1
BK-46: Degerman Pamela 11, Sjölund Elin 5, Silen Sofia 4, Aaltonen Josefin 1, Ahlroos Ina 1, Sjöberg Heidi 1

LähiTapiola-tähdet:
*** Lindahl Anna, Dicken ** Degerman Pamela, BK-46 * Nylund Karolina, Dicken

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk