KyIF löi SIF:n puolustusten taistelussa

KyIF ja SIF esittivät todella tiukkaan puolustuspelaamista sunnuntaisessa kohtaamisessaan. Ottelussa tehtiin kaikkiaan vain 30 maalia ja kun emännät tekivät näistä kaksi enemmän kuin vastustaja, jäivät pisteet Kirkkonummelle maalein 16-14.

KyIF ei tuijotellut sarjataulukkoa, vaan repäisi heti alkuun 3-0-johdon ja vajaan 17 minuutin pelin jälkeen numerot olivat 7-2. Tämän jälkeen SIF löysi kuitenkin hiukan punaista lankaa hyökkäyspeliinsä ja kavensi taukonumeroiksi 9-7.

Tauon jälkeen KyIF alkoi pian repiä jälleen lisää eroa ja nykäisi 9-8:sta numerot 15-9:ään. Viimeiseen 13 minuuttiin emännät eivät kuitenkaan onnistuneet tekemään yhtään pelitilannemaalia ja SIF kavensi eron kahteen maaliin. Varsinaisesti hyvin puolustaneen KyIF:n voitto ei kuitenkaan ollut uhattuna.

KyIF-luotsi Tomi Salminen ylistikin nimenomaan joukkueensa puolustuspelaamista.

– Pisteet tänään tulivat huippupuolustuksella ja loistavalla maalivahtipelillä. Pelattiin järkevästi eikä hätäilty turhaan.

KyIF:n viimeinen lukko Kajsa Westerlund palkittiin ottelun vakuuttavimpana pelaajana, mutta halusi jakaa kunniaa koko joukkueelle.

– Puolustus toimi tänään loistavasti ja oli helppo pelata takana, Westerlund sanaili.

SIF:n päävalmentaja Marcus Sjöstedt antoi hänkin tunnustuksen Westerlundille ja samalla risuja oman joukkueensa hyökkäyspelille.

– Heikko hyökkäyspäivä meiltä tänään ja vastustajan maalivahti sai ansaitut tähdet, summasi Sjöstedt.

KyIF – SIF 16-14 (9 -7)

Yleisömäärä: 180

Maalintekijät:
KyiF: Kaivola Susanna 1, Grönholm Felicia 1, Olenius Carla 2, Jukola Maria 4, Andersson Sofia 1, Friman Petra 1, Fröberg Linda 2, Paukku Mari 4
SIF: Söderström Inka 4, Karlsson Pernilla 3, Perovuo Emmi 2, Lindholm Madeleine 4, Roos Carolina 1

Varoitukset:
KyIF: Sofia Andersson 1,Linda Fröberg 1, Pinja Bergholm 1
SIF: Anni Joensuu 1,Madelene Lindholm 1

Ulosajot:
SIF: Pinja Bergholm 1, Emmi Perovuo 2

LähiTapiola-tähdet:
Westerlund Kajsa ***
Paukku Mari **
Roos Charlotta *

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk