Dicken ja Sparta paikallistaistossa

Pirkkolassa SM-sarjan kotiottelunsa pelaavat Dicken ja Sparta iskevät yhteen edellisen emännöidessä lauantaina pelattavaa kamppailua. Dicken on otteluun lähdettäessä sarjataulukon kakkosena ja Sparta kuudentena.

Dicken on alkuvuodesta ollut vakuuttavassa vireessä, sillä sekä KyIF, SIF että ÅIFK ovat kärsineet tappion selvin numeroin. Merkillepantavaa on myös se, ettei Dicken ole yhdessäkään näistä otteluista päästänyt edes 20 maalia eli puolustus on hyökkäyspelin ohella kunnossa.

Spartan alkuvuosi sen sijaan on ollut vaikea. ÅIFK-voiton lisäksi tilille on kertynyt kolme tappiota ja vielä päävastustajia vastaan. Tämän myötä sijoituskin on pudonnut vuodenvaihteesta. Tosin neljänteen sijaan Spartalla ei edelleenkään ole kuin kahden pisteen matka.

Joukkueet ovat ehtineet kuluvalla kaudella kohdata jo kahdesti. Lokakuun alussa Dicken oli selvästi vahvempi maalein 34-23, mutta joulukuussa kohtaaminen oli selvästi tiukempi ja Dickenin voittonumerot niukat 25-23.

Dickenin Anna Lindholm 101 osumallaan on lauantain ottelun paras maalintekijä, mutta kaukana sadan maalin rajasta ei ole enää Spartan tehopelaaja Sirja Lassinharjukaan, jolla osumia on koossa 93.

Ottelu Pirkkolassa alkaa lauantaina kello 14.15.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk