SIF tarrasi kiinni pronssimitaleihin

SM-sarjan ensimmäinen pronssiottelu pelattiin keskiviikkona Myyrmäessä ja SIF otti tiukan otteen arvometalleista kaatamalla Atlaksen vahvan toisen puoliaikansa ansiosta 29-21. Toinen pronssiottelu pelataan perjantaina Siuntiossa.

Ottelu alkoi Atlaksen niukalla hallinnalla ja SIF siirtyi ensi kertaa johtoon vasta 22. minuutilla. Saman tien vieraat olivat repäisemässä pientä eroa, mutta Atlas tuli takaisin peliin ja taukonumerot ottelussa olivat 11-12.

Tauon jälkeen edettiin SIF:n niukassa johdossa, mutta vielä reilu 15 minuuttia ennen loppua eroa siuntiolaisten hyväksi oli vain kaksi maalia. Tästä ero alkoi kuitenkin kasvaa tasaisesti ja lopulta voittomarginaaliksi muodostui kahdeksan maalia.

Pronssimitaleiden kohtalo ratkaistaan kahden ottelun yhteistuloksella, joten SIF on tiukasti kiinni mitaleissa kotiyleisönsä edessä perjantaina.

SIF-valmentaja Marcus Sjöstedt valitteli alun nihkeyttä, mutta oli lopulta tyytyväinen esitykseen.

– Alku oli hakemista ja pelissä näkyi välierien jälkeinen tauko. Pelin ratkaisi eduksemme laajempi materiaalimme, Anna Jauhiaisen poissaolo tuntui, Sjöstedt myönsi.

– Peli oli kaikkiaan hyvä “ensimmäinen puoliaika”, perjantaina jatketaan.

Atlaksen valmentaja Kari-Petri Kallio jäi kaipaamaan todellista taistelutahtoa, mutta lupaili sellaisen löytymistä toiseen pronssiotteluun.

– Tänään ei joukkueestamme tuntunut löytyvän taistelutahtoa ja peli oli vähän virkamiesmeininkiä. Kahdeksan maalia otetaan kiinni perjantaina, Kallio vakuutti.

Ottelun tähtipelaaja oli peräti 11 maalia Atlas-verkkoon paukuttanut Madeleine Lindholm.

– Alku oli hiukan heikko, emmekä päässeet oikein paikkoihin. Toisella puoliajalla laitoimme peliin lisäävauhtia ja sitä kautta saimme pelattua paremmin paikkoja. Puolustusta voimme parantaa perjantaina, Lindholm analysoi.

Atlas – SIF 21-29 (11-12)

Yleisömäärä: 187

Maalintekijät:
Atlas: Sarelin Nina 7, Jauhiainen Isa 5, Helaskoski Kristiina 4, Pihlström Anu 3, Högbacka Emmi 1, Ekström Noora 1
SIF: Lindholm Madeleine 11, Karlsson Pernilla 5, Rehnberg Carolina 4, Olin Linda 3, Nyman Petra 2, Lostedt Linda 1, Joensuu Anni 1, Roos Carolina 1, Tallqvist Janica 1

Varoitukset:
Atlas: Kunttu Anna-Maria 1, Helaskoski Kristiina 1, Jauhiainen Isa 1
SIF: Lostedt Linda 1, Karlsson Pernilla 1, Lindholm Madeleine 1

Ulosajot:
Atlas: Kunttu Anna-Maria 1, Helaskoski Kristiina 2, Jauhiainen Isa 1
SIF: Karlsson Pernilla 1, Tallqvist Jannica 1

Lähitapiola-tähdet:
* Karlsson Pernilla (SIF)
** Sarelin Nina (Atlas)
*** Lindholm Madeleine (SIF)

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk