ÅIFK haastaa SIF:n sunnuntaina

SIF putosi lauantain otteluitten myötä ainakin hetkeksi kolmanneksi SM-sarjan sarjataulukossa, mutta sunnuntaina siuntiolaisilla on tilaisuus palata kärkeen ÅIFK:ta vastaan pelattavan vierasottelun myötä.

Taistelu sarjataulukon kärjessä on todella tiukka ja kärkijoukkueet kohtaavat vielä toisensa ennen runkosarjan päättymistä. SIF katsoo kuitenkin nyt vain sunnuntain otteluun.

– Ei ole enää mitään helppoja otteluita. Nyt keskitymme ensin ÅIFK-otteluun, josta tulee varmasti vaikea, ennakoi SIF-luotsi Marcus Sjöstedt Västra Nylandille.

Kotijoukkue ÅIFK tuleekin otteluun varmasti ärsytettynä. Hyvän alkuvuoden pelanneet turkulaiset kärsivät viimeksi selkeän tappion Spartan vieraana ja samalla runkosarjan neljäs sija karkasi jo kolmen pisteen päähän.

Lokakuussa vastaavassa ottelussa numerot kirjattiin SIF:n eduksi 22-31. Joulukuussa Siuntiossa oli tiukempaa, mutta SIF vei myös tuon koitoksen nimiinsä lukemin 29-24. Marraskuussa Suomen Cupin puolivälierässä ÅIFK oli kuitenkin vahvempi niukasti 23-22, joten mikään ylitsepääsemätön peikko SIF ei turkulaisille ole.

Ottelu Samppalinnan palloiluhallissa alkaa sunnuntaina kello 18.30.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk